NAJPOZNATIJE NOVOPAZARKE EMINA I ELMA PORUČILE SADIKU: Novi Pazar je SRBIJA! Dečko nije učio geografiju

Showbizz

NAJPOZNATIJE NOVOPAZARKE EMINA I ELMA PORUČILE SADIKU: Novi Pazar je SRBIJA! Dečko nije učio geografiju

Sadik Hasanović vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

– Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je Hasanović.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Kontaktirali smo i najpoznatiju Novopazarku, Eminu Jahović, koja sa ponosom ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije. Iz njenog pi-ar tima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi – rekli su nam iz Emininog PR tima.

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu

– Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike – rekla je ona. (danasnje.co)

Odgovori