PRELJUBNICA DOBILA ŠUT KARTU NA GODIŠNJICU VEZE: Dečko saznao da je prevaren, pa joj priredio romantičnu večeru sa SUROVIM KRAJEM!

Zanimljivosti

PRELJUBNICA DOBILA ŠUT KARTU NA GODIŠNJICU VEZE: Dečko saznao da je prevaren, pa joj priredio romantičnu večeru sa SUROVIM KRAJEM!

Društvenim mrežama ovih dana kruži video koji prikazuje kako se na savršen način otarasiti partnera sklonog preljubi.

Velika većina korisnika te društvene mreže redom je čestitala ovome muškarcu na ideji i realizaciji, a izvesni Felipe posao je doista odradio profesionalno, uz jako puno truda i mašte, a njegov video pregledalo je više od 20.000.000 ljudi.

Ukratko, dragu je pozvao na romantičnu večeru kako bi obeležili drugu godišnjicu veze, dočekao je na vratima s ružama u rukama i konfetama, a uz to je većinu prostorija ukrasio svećama, čokoladama i lepim uspomenama koje su obeležile više od sedam stotina zajedničkih dana.

Ona je bila izvan sebe od sreće, ali samo do trenutka dok je nije suočio s dokazima, prepiskama koje su nepobitno dokazivale da se znala koji puta golišava zaigrala s njihovim prijateljem Santijagom.

Od tih prepiski čak je napravio postere, a povrh svega je i Santijaga nazvao da preko videopoziva sudeluje u “svečanom činu”. Njoj je za kraj hladno uručio spakovane kofere.(kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=LoSq4OFZckE

Odgovori