Marija se zabavljala sa starcem (70): Kad joj je otkrio da je VARA sa vršnjakinjom, SUROVO mu se osvetila

Svijet

Marija se zabavljala sa starcem (70): Kad joj je otkrio da je VARA sa vršnjakinjom, SUROVO mu se osvetila

Marijin advokat tvrdi da je riječ o samoodbrani, dok muškarac ističe da je pokušala da ga ubije.

Marija del Valje Munjoz (46) iz argentinskog Albardona uhapšena je zbog brutalnog premlaćivanja svog partnera, starijeg 70-godišnjeg muškarca za kog je poznato da se prezima Lima.

Za sada će je krivično goniti zbog teških tjelesnih povreda, a nije isključeno ni da optužnica bude preinačena u pokušaj ubistva, prenose argentinski mediji.

Kako navodi njena braniteljka Marija Filomena Noriega, Munjoz je rekla da njen partner u srijedu uveče nije želeo da prespava kod nje, a kada joj je priznao da ima drugu ženu koja kao i on ima oko 70 godina, Marija je pobjesnila i nakon svađe mu nanijela teške tjelesne povrede, prenosi Tiempo de San Juan.

Lima je nakon zadobijenih povreda prebačen u bolnicu u i trenutno se nalazi u stabilnom stanju, a advokat žene koja ga je pretukla istakla je da je on prvi nju napao.

– Moja klijentkinja mi je rekla da ju je najprije udario i bacio na pod, nakon čega ga je u samoodbrani pretukla. Dakle, u pitanju je legitimna samoodbrana, jer je pitanje šta bi se dogodilo da je Lima nastavio da je tuče – dodala je Noriega.

Penzioner je sa druge strane u izjavi policiji istakao da se ne dešava prvi put da ga 46-godišnja partnerka zlostavlja, ali da je ovo premlaćivanje bilo najbrutalnije do sada.

Prema njegovim riječima, polomila je stvari po kući, a potom ga tukla nekom šipkom, nakon čega ga je navodno polila alkoholom ili nekom vrstom goriva uslijed čega je, prema navodima, htjela da ga zapali.

Nakon tog incidenta, stigla je policija i hitna pomoć koja je odvezla Limu u bolnicu, dok je Marija del Valje Munjoz uhapšena kasnije u svojoj kući, piše “Objektiv“.(haber.ba)

Odgovori