Oženio bogatu devojku, ali je ljut na njene roditelje jer NE DAJU pare: Supruzi je uputio šokantne reči

tast-tasta-muz-zena-640x427.jpg.pagespeed.ce_.LFiKT4m6VL.jpg

Oženio bogatu devojku, ali je ljut na njene roditelje jer NE DAJU pare: Supruzi je uputio šokantne reči

Kazahstanac po imenu Dastan oženio se pre tri godine, a sa suprugom Ajman ima dete. Oni žive u nezavidnoj finansijskoj situaciji, što bi se reklo “jedva sastavljaju kraj s krajem”, pa je Dastan očekivao pomoć dobrostojećih tasta i tašte. Međutim, od “finansijske injekcije” iz tazbine nije bilo ništa.

On je od detinjstva sanjao da živi u raskošnoj kući i želeo je da bude bogat. Uspeo je da završi fakultet i zaposli se u struci, ali ne zarađuje mnogo. Na trećoj godini studija upoznao je devojku, buduću suprugu, za koju je shvatio da potiče iz bogate kuće.

– Odmah sam shvatio da su Ajmanini roditelji dobrostojeći. Na fakultet je dolazila skupocenim automobilom, lepo i markantno se oblačila i trošila je dosta novca, nije joj bilo žao da potroši ni na šta. Saznao sam da su njeni roditelji uticajni ljudi. Uprkos razlici u materijalnim mogućnostima, nisu bili protiv našeg braka. Dali su nam blagoslov i pomogli u organizaciji venčanja – započeo je Dastan ispovest za Nur.kz.

Nakon venčanja odlučili su da se isele iz skromne očeve kuće i da iznajme stan. Duboko u sebi dastan se nadao da će im tast pomoći u rešavanju stambenog pitanja, ali je pogrešio u proceni.

– Radili smo i ajman i ja i nismo imali problema sa plaćanjem kirije. Kasnije je moja žena zatrudnela i otišla je na porodiljsko odsustvo. Sada živimo samo od moje plate, a veliki su rashodi za bebu – naveo je Dastan, koji je jednog dana nagovorio ženu da potraži od roditelja novac kako bi izašli iz krize.

Ajman se, kako kaže, u tom momentu naljutila i odbrusila mužu da je sa njom u braku samo iz interesa i da se nadao da će biti “na grbači” njenim roditeljima.

– Zasita, zanimalo me je njihovo finansijsko stanje. Nadao sam se da će mi tast pomoći da stanem na noge. on ima priliku da nam kupi stan i pokloni nam automobil, ali Ajman ne želi ništa da traži od njih. Vrlo sam uvređen što na nas gledaju kao na strance – jasan je Dastan.

Iako je priznao da su roditelji na njegovoj strani i da smatraju da onaj ko ima, treba da pomogne, čitaoci kazahstanskih časopisa i korisnici društvenih mreža navode da treba da ga bude sramota da očekuje da mu nešto padne sa neba, već da treba da se izbori za status koji želi. (objektiv.rs)

Odgovori

scroll to top