SVI ME PITAJU DA LI MI JE ON DEDA! Sva Semova (49) deca su starija od Hane (20), ali oni se ludo VOLE! ČAK IMAJU I UNUKE

Svijet

SVI ME PITAJU DA LI MI JE ON DEDA! Sva Semova (49) deca su starija od Hane (20), ali oni se ludo VOLE! ČAK IMAJU I UNUKE

Hana Enis (20) iz Ilinoisa verena je za Sema Prueta (49). Verio ju je septembra 2019. godine, i to na radnom mestu gde su se i upoznali.

– Kad sam ga videla prvi put, zaključila sam da je tvrdoglavi starac. Svakako nisam ni pomislila da bih ikad mogla da imam išta sa njim. Međutim, provodili smo sve više vremena zajedno i uskoro se zaljubili – priča ona.

Par planira venčanje na Dan zaljubljenih, a protiv tog venčanja su i mladina i mladoženjina porodica.

Hanini roditelji veruju da je Sem sa njom samo zato što je toliko mlada, dok Semova porodica veruje da je Hana sa njim zbog novca, iako zapravo Hana zarađuje više od njega.

Sem već ima odraslu decu – Kajla (30), Logana (28), Džesiku (25) i Samantu (24), a ima i unuke Lonu (12), Pejtona (11), Vilijama (1) i Eli Rouz (1), dok Hana sebe smatra babom.

Semova deca ne vole da provode vreme sa Hanom, niti vole da njihova deca budu sa svojom “babom”. Međutim, Hana ne odustaje od nauma da se uda za Sema.

– Najteži je bio razgovor sa Semom o braku i deci. Ja sam mlada i želim da se udam i rodim decu, dok Sem ima iza sebe neuspeli brak, decu i unuke i nije baš za brak. Međutim, uspela sam da ga uverim u suprotno – kaže ona. – Trenutno radimo na našem detetu – kaže Hana, dodajući da je uverena da veza sa Semom ima potencijal.

– Sem je mnogo zreliji od mojih vršnjaka i ophodi se prema meni sa mnogo poštovanja – uverena je ona.(kurir.rs)

Odgovori