BOGATAŠICA IMA VISOKE STANDARDE I TROŠI KAO OD ŠALE: Za poklone daje 72.000 €, a ostavila bi dečka da joj kupi JEFTINO cveće!

Zanimljivosti

BOGATAŠICA IMA VISOKE STANDARDE I TROŠI KAO OD ŠALE: Za poklone daje 72.000 €, a ostavila bi dečka da joj kupi JEFTINO cveće!

Safron Druit-Barlou (21) je odrasla u luksuzu pošto su njeni roditelji zaradili milione. Osim toga, njeni očevi Toni i Bari Druit-Barlou ušli su u istoriju kasnih 90-ih kada su postali prvi homose*sualci u Velikoj Britaniji koji su dobili decu preko surogat majke.

Njen život uveliko je uticao na njena razmišljanja, ali i standarde koje ona ima kada se radi o vezama sa muškarcima. Naime, ona traži dečka koji neće biti uplašen njenim bogatstvom i da će moći da je razmazi i drži korak sa njenim luksuznim životom.

Svake godine Safron potroši oko 72.000 evra na božićne poklone za svoju porodicu, a svom bivšem dečku redovno je kupovala dizajnerske cipele za približno 500 evra. Međutim, njihova veza je propala kada je on kupio par dizajnerskih cipela koje se njoj nisu svidele i sada ponovno traži dečka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saffron (@saffron_db)

– Kada bi moj dečko kupovao u prodavnicama koje nisu visoka moda, poput Primarka, ne bih bila zadovoljna ss njim. Pokušala bih biti srećna, ali videlo bi se da on nije prava osoba za mene. Važni su mi i pokloni od njega. Mislim da su cveće i čokoladice otrcani pokloni. Jednostavno je otići u radnju i kupiti cveće, ali kada se neko potrudi i naruči cvijeće za 400 funti, to pokazuje da mu je stalo – objasnila je.

Iako njoj nije problem da podeli račun na sastancima ili pokriti celi račun sama, želi dečka koji se neće ustručavati da potroši novac na nju i obasipati je raznim poklonima, kao što to i sama radi. Tvrdi kako joj nije važno šta dečko radi, samo joj je bitno da nije lenj i nezaposlen.(kurir.rs)

Odgovori