DANAS BI NAPUNILA 39 GODINA: Porodica i dalje ne zna ko je KRIV za MUČKO UBISTVO Jelene Marjanović…

Showbizz

DANAS BI NAPUNILA 39 GODINA: Porodica i dalje ne zna ko je KRIV za MUČKO UBISTVO Jelene Marjanović…

Pevačica Jelena Marjanović napunila bi danas 39 godina, da 2. aprila 2016. godine nije brutalno, sa devet udaraca u glavu, ubijena u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka na nasipu.

Jelena Krsmanović, pevačica, brižna majka i ćerka, supruga i prijateljica, rođena je 29. avgusta 1983. godine. Još od malena želela je da peva, te je još tada tražila svoje mesto pod estradnim nebom. Tokom tog traganja upoznala je Zorana Marjanovića, kasnije supruga, muzičkog producenta, koji je sa svojom porodicom živeo nekoliko kuća dalje. Nakon nekoliko godina veze udala se za njega i prešla da živi u njegovu porodičnu kuću.

U braku sa njim dobila je ćerkicu, koju je, kako svi njeni poznanici i dan danas pričaju, volela više od svega. Od muzičke karijere Jelena se udaljila nakon rođenja ćerkice. Ipak, nekoliko godina kasnije ljubav prema muzici navela ju je da krene sa planovima za povratak estradi.

Međutim, 2. aprila 2016. godine, dan nakon što je snimila dve strofe svoje, ispostaviće se kasnije, poslednje pesme, Jelena je ubijena. Na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Podsetimo, Zoran Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode. On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike. (Kurir.rs/S.M./Pink.rs)

Odgovori