Ima 210 kilograma: Amanda se obogatila na ljudima koji je gledaju kako jede i pije

Zanimljivosti

Ima 210 kilograma: Amanda se obogatila na ljudima koji je gledaju kako jede i pije

Webcam djevojka koja teži 210 kilograma otkrila je kako zarađuje bogatstvo jedeći 10 hiljada kalorija dnevno ispred fanova koji joj za to plaćaju.

Amanda Faye (25) koristi svoj ogroman apetit kako bi fetišistima naplaćivala do 76 funti da je gledaju dok jede ogromne količine hrane te pije gazirana pića kroz lijevak, piše The Sun.

Njen show popularan je zahvaljujući fetišu poznatom kao feederism koji erotizira jedenje i dobivanje na težini. Njeni snimci često uključuju “žongliranje sa salom”, a za fanove skida se i u toples te ispunjava sve druge fetiše povezane s debljinom, prenosi “Radio Sarajevo“.

Djevojka iz Kalifornije obično snimi tri takva videa dnevno, a gledateljima koji su spremni platiti više, ispunjava i posebne zahtjeve. Kaže kako na dnevnoj bazi dobiva “tonu hejta”, no dodaje kako je našla način da to okrene u pozitivu.

Amanda kaže kako se zbog viška kilograma osjeća sretno – fizički i se*sualno.

Nakon što je u jednom trenu izgubila 40 kilograma kaže kako je shvatila da je to napravila samo kako bi se uklopila među ljude oko sebe te da se puno bolje osjeća veća.

Iako je dobivala čudne zahtjeve od nekih mušterija, za većinu kaže kako imaju poštovanja.

Amandu i na Instagramu prati više od 50.000 ljudi.(haber.ba)

Odgovori