Mladić navršio 18, pa zaprosio 39-godišnju majku najboljeg prijatelja

Zanimljivosti

Mladić navršio 18, pa zaprosio 39-godišnju majku najboljeg prijatelja

Chase Gabbard (18) iz Kentuckyja u SAD-u prvi put je ugledao Jaimee Brown (39) kada je imao 11 godina. Bila je to mama njegovog dvije godine mlađeg prijatelja. Godine su prolazile, a on nije skidao oči s nje.

Napunio je 18 godina i shvatio da ga ta žena neodoljivo privlači. Ne smeta mu što je toliko starija od njega i što ima troje djece. Počeli su izlaziti, a nedavno ju je i zaprosio. Njezinom sinu i njegovom najboljem prijatelju ta veza ne smeta, čak je sretan zbog njih.

– Nisam znala što osjeća prema meni, ali niti što ja osjećam prema njemu, sve dok me nije poljubio. Bio je to totalni šok, ali od tada smo postali nerazdvojni – ispričala je Jaimee.

– Ipak, imam troje djece pa sam najprije morala vidjeti je li to u redu, ipak su mi djeca na prvom mjestu. Ali, niko od njih nije imao ništa protiv – dodala je.

Smatra da ljubav ne poznaje razliku u godinama i priznaje da će se vjenčati tek nakon što njezin razvod braka bude i službeno okončan. To im, kaže, ne smeta da već sada krenu s planovima za vjenčanje.

– Predložio sam joj da se vjenčamo nakon dva mjeseca naše veze, a to pitanje sam ponovio još barem tristo puta. Volim njezinu ličnost, znao sam odmah da se želim vjenčati s njom. Ima sjajan smisao za humor, ne dopušta mi da budem lijen – rekao je ovaj mladić i priznao da se njegovoj mami u početku ta ideja nije sviđala, bilo je trzavica, ali na kraju je ipak blagoslovila njihovu vezu.

Chase i Jaimee znaju ponekad zajedno izlaziti s njezinim sinom, njegovim najboljim prijateljem, i njegovom curom.

Chase se prisjetio kako je 2015. godine bio uz nju kada je pokušavala skinuti višak kilograma, zajedno su trčali. Imala je 108 kilograma, a nakon godinu dana trčanja težinu je smanjila za 45 kilograma.

Kada se vjenčaju, postat će očuh njezinoj djeci. Znaju se šaliti da će tada morati balansirati između discipline i prijateljstva sa njezinim sinom.

– Mi smo i dalje najbolji prijatelji. I dalje se družimo, zabavljamo i zajedno igramo video igrice. Baš kao i prije. Sretni su zajedno i to je najvažnije. Baš su sladak par – rekao je njezin sin Jaice, a prenosi “Daily Mail“.(haber.ba)

Odgovori