NATALIJA UDARALA ĆERKU (3) ČEKIĆEM U GLAVU: Suprug Vladimir se vraćao sa posla i zatekao PAKAO!

Svijet

NATALIJA UDARALA ĆERKU (3) ČEKIĆEM U GLAVU: Suprug Vladimir se vraćao sa posla i zatekao PAKAO!

Natalija je nakon zločina pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa trećeg sprata, ali je spasena i sada je u bolnici, u kritičnom stanju

Ruskinja Natalija Petunina iz Kirovgrada, optužena za brutalno ubistvo svoje trgodišnje devojčice, u kritičnom je stanju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo neposredno posle zločina koji je počinila.

Prema rezultatima istrage, Natalija je trogodišnju Lisu napala nakon što je uzela ogromnu količinu antidepresiva, a stanje joj se pogoršalo do te mere da je uzela čekić i udarala ćerkicu dok nije izdahnula, prenose ruski mediji.

Po povratku sa posla, Natalijin suprug, odnosno Lisin otac Vladimir, pronašao je mrtvo dete u lokvi krvi.

Odmah je pozvao hitnu pomoć koja je ubrzo došla na lice mesta, ali nisu mogli ništa da učine jer je dete već bilo preminulo.

Natalija je nakon zločina pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa trećeg sprata, ali je spasena i sada je u bolnici, u kritičnom stanju.

– Otvorena je istraga i Nataliji preti do 20 godina zatvora ukoliko bude osuđena za ubistvo svoje ćerke, bez obzira na to što je bila pod uticajem lekova. Pre tragedije, majka je uzela mnogo veću količinu antidepresiva nego što joj je bilo potrebno. To je nesumnjivo dovelo do agresivnog ponašanja prema detetu – rekao je portparol policije Valerij Gorelih, prenosi CM jurnal.

Natalijina porodica i priajtelji su u šoku i garantuju da je uprkos borbi protiv depresije Ruskinja bila “dobra majka”.

– Natalija je volela ćerku i brinula je o njoj. Nikad nisam pomislio da bi mogla da joj učini nešto loše čak i takvom stanju u kom se nalazila – rekao je neimenovani rođak žene koja je počinla nesvakidašnji zločin.(espreso.co.rs)

Odgovori