ŽENA (62) IŠLA GODINU DANA NA PLASTIČNE OPERACIJE DA BI BILA LJEPŠA MUŽU (26): Evo kako ona danas izgleda!

Zanimljivosti

ŽENA (62) IŠLA GODINU DANA NA PLASTIČNE OPERACIJE DA BI BILA LJEPŠA MUŽU (26): Evo kako ona danas izgleda!

Vijetnamka Hoa Čuong Tu Šao (62) potrošila je 100 miliona vijetnamskih donga (oko 3,200 funti) na estetske zahvate jer je, kako kaže, željela da bude “lijepa i mlada” za svog muža starog 26 godina.

Punih godinu dana je Hoa prolazila kroz raznorazne tretmane i zahvate, a kaže da se najviše fokusirala na predio očiju i brade jer je smatrala da je tu godine najviše odaju. Nakon što je ustanovila da su zahvati uspjeli, ponovili su fotografije sa vjenčanja kako bi sada imali noviju verziju.

– Željela sam da moj mladi muž bude sretniji, ali ne zato što sam smatrala da nisam dovoljno dobra za njega – kaže ona medijima.

Njih dvoje inače su u braku tri godine.

– U posljednje tri godine svi dovode u pitanje legitimnost naše ljubavi i napadaju nas, ali mislim da smo dokazali da je naša ljubav prava – kaže ona.

– Dok sam trepnula okom, tri godine su proletjele i nikad nisam imala ljepše godine. Uvjerena sam da nas čeka podjednako sretna budućnost – kaže ona.

Inače, njih dvoje su se upoznali u kafiću 2017. godine. Hoa je držala kafić u kome je njen budući suprug Tried bio redovna mušterija. Tried joj je priznao da je zaljubljen u nju, a Hoa je u tom trenutku bila udovica osam godina. U prvi mah ga je odbila jer ga je, kako mu je objasnila, posmatrala kao brata. Međutim, on nije odustajao od udvaranja, što je rezultovalo sklapanjem braka 2018. godine. (novi.ba/zena blic)

Odgovori