DOPUŠTAM MUŽU DA SE IGRA SA MOJOM MAJKOM: Tiktokerka otkrila šta njen brak održava uspešnim i ZGROZILA javnost! (VIDEO)

Zanimljivosti

DOPUŠTAM MUŽU DA SE IGRA SA MOJOM MAJKOM: Tiktokerka otkrila šta njen brak održava uspešnim i ZGROZILA javnost! (VIDEO)

Video u kome devojka objašnjava šta održava njen brak uspešnim postao je viralan i pregledan više od 12 miliona puta.

Amerikanka po imenu Majli i njen muž poznaju se već dugi niz godina, a pre nego što su započeli ljubavnu vezu bili su dobri prijatelji. Danas su u braku, a od toga zadnje dve godine uživaju u svingerskom stilu života.

Majli na društvenoj mreži TikTok objavljuje intrigantne snimke, a javnost je najviše ostala zatečena video snimkom u kojem ova devojka priča da svoj brak održava tako što dozvoljava svom mužu i svojoj mami da se “igraju”.

– Da li želite da znate kako održavam svoj brak? Pa, dopuštam mužu da se “igra” sa mojom mamom. Da, ja sam takva supruga – rekla je ova devojka u videu koji je veoma brzo postalo viralan, a pogledan je više od 12 miliona puta.

https://www.tiktok.com/@tiktokswingers/video/6975266234564644101?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

U videu se jasno vidi kako Majli stoji i priča u kameru, a ize nje stoji njena majka, odjednom u kadar ulazi i suprug, pa vrlo prisno grlu taštu.

Mnogi ljudi su se šokirali videom i nisu mogli da poveruju šta su upravo pogledali, a bilo je i onih koji se nadaju da je to sve samo neslana šala.

– Ne mogu da verujem šta sam upravo videla, ovo prevazilazi svaku moguću granicu normalnosti – napisala je korisnica ove društvene mreže, dok je jedan muškarac prokomentarisao da je to možda njihov način na koji se šale.

– Ma, ljudi, ovo je nemoguće. Mislim da se šale, ili se bar nadam da je tako.

Međutim, po svemu sudeći mala je verovatnoća da se radi o šali, jer ovo nije prvi video sa svingerskom tematikom. U jednom videu koji je objavila s naslovom “Činjenice o mom životu”, vidi se kako leži u krevetu sa muškarcem i ženom, za koje tvrdi da su bračni par.(kurir.rs)

https://www.tiktok.com/@tiktokswingers/video/6976730480070692101?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Odgovori