OVAKO IZGLEDA BUDUĆA SVEKRVA CECE RAŽNATOVIĆ, BOGDAN OBAVIO SLIKU MAJKE: Ostat ćete u nevjerici, CECA I ONA KAO SESTRE (FOTO)

Showbizz

OVAKO IZGLEDA BUDUĆA SVEKRVA CECE RAŽNATOVIĆ, BOGDAN OBAVIO SLIKU MAJKE: Ostat ćete u nevjerici, CECA I ONA KAO SESTRE (FOTO)

Svetlana Ražnatović uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, a novi par je iz dana u dan sve češća tema medija.

Otkako je u javnost dospela informacija da je Ceca u vezi sa devet godina mlađim momkom, mnoge zanima ko je muškarac koji je privukao njenu pažnju i kakva je njegova prošlost.

Bogdan je menadžer jednog elitnog restorana u Beogradu, i pre nego što je upoznao folk divu, bio je u estradnim krugovima, što i ne čudi zbog posla kojim se bavi. Srejović je blizak sa mnogim estradnim ličnostima, između ostalog i sa Banetom Jankovićem sa kojim je donedavno vodio jedan beogradski klub.

Međutim, kako je pandemija koronavirusa stopirala noćni život, Srejović je ostao bez posla, ali samo nakratko. Ubrzo ga je pozvao prijatelj, vlasnik restorana u kojem radi već nekoliko mjeseci.

Inače, Srejović je iz Kragujevca, a roditelji Miloš i Mirjana su mu razvedeni. Majka Mirjana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, gdje često objavljuje slike sa sinom, ali i unukom, koju je Bogdan dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom djevojkom Saše Kovačevića.

Otac Cecinog dečka Miloš Srejović je bivši sportista, koji i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Davne 1978. postao je šampion Evrope, ali je zbog povrede u 25. prekinuo karijeru. U politiku je ušao 1994, kada je postao pomoćnik ministra za sport. Kaže da je ponosan što je u doba njegovog mandata Kragujevac dobio sportsku halu u Velikom parku, vrijednu milion eura.

Malo je poznato da se Srejović svojevremeno bavio i manekenstvom, ali mu se posao menadžera ipak više dopao, pa se usredsredio na to.

Bogdan najčešće dijeli fotografije sa svojom naslednicom, ali često prisutna u objavama je i njegova majka Mirjana.

– Jedna mi podarila život, a druga mi dala smisao – ispisao je Cecin dečko u opisu objave.(novi.ba)

Odgovori