Lepotica pronađena bez znakova života: Prizor koji su videli pored njenog tela još veća je MISTERIJA

Svijet

Lepotica pronađena bez znakova života: Prizor koji su videli pored njenog tela još veća je MISTERIJA

Medi Dardent-Holembi (22) pronađena je mrtva u jednoj kući u Nortemptonširu, a imajući u vidu sumnjivu i nesvakidašnju smrt, policija sprovodi posebnu istragu o ovom slučaju u kojoj sve sumnje ukazuju na ubistvo.

Na stvar bude još više misteriozna, pored nje je pronađeno i telo muškarca, koje još nije zvanično identifikovano, a policija će navesti identitet žrtve tek nakon svih obavljenih procedura u identifikaciji.

Prema izveštaju policije, organi reda pozvani su nakon izveštaja o zabrinutosti za dobrobit Medi.

Viši istražni službenik, detektivska inspektorka Nikol Mejn izjavila je saučešće porodici i priajteljima preminule devojke, kazavši da će policija dati sve od sebe kako bi se otkrio tačan uzrok smrti mladih osoba.

– Ovaj slučaj je izuzetno tragičan i naš tim je poslednjih 48 sati radio na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do smrti ove dve osobe. Medi je bila mlada žena sa svetlom budućnošću – navela je Mejn, prenosi Dejli star.

Porodica mlade devojke skrhana je nakon saznanja o njenoj smrti.

– Šok i bol koju osećamo su neopisivi. Bila je lepa i iznutra i spolja, volela je da se druži sa prijateljima i porodicom. Medi je bila ljubazna, brižna, promišljena. Talentovana je bila za ples, a njena kreativnost je došla do izražaja i u školi i karijeri u marketingu. Naše misli su sa svima koji su je voleli kao mi – navodi se u saopštenju koje je izdala njena porodica.

Istraga o smrti dve mlade osobe se nastavlja, a policija apeluje na svkog ko ima relevantne informacije o ovom slučaju da se jave u najbližoj policijskoj stanici. (objektiv.rs)

Odgovori