POKUŠALA SAM DA ZAŠTITIM SNAHU: Supruzi otkinuo uvo jezivim batinama, a onda počeo da tuče i rođenu majku DETALJI UŽASA U ČAČKU

Svijet

POKUŠALA SAM DA ZAŠTITIM SNAHU: Supruzi otkinuo uvo jezivim batinama, a onda počeo da tuče i rođenu majku DETALJI UŽASA U ČAČKU

Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je nažalost moj sin Goran noćas pretukao skoro nasmrt.

Tako počinje ispovest majka nasilnika Stoja Vučković iz Zablaća kod Čačka.

Prema njenim rečima Goran će najverovatnije nakon zadržavanja koje mu je određeno biti sproveden na lečenje u nadležnu ustanovu zatvorenog tipa.

– Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive skupa jer imaju četvoro dece – kaže Stoja.

Kroz suze priča da je njen sin noćas krvnički tukao suprugu Nikoliju, a kada je htela da odbrani snahu počeo je da udara i nju.

– Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara – ogorčeno navodi.

Stoja kaže da nije bila sposobna da u svojoj kući i dvorištu gleda horore koje je Goran izazivao, uglavnom, u alkoholisanom stanju, a da ne reaguje.

– Sinoć su bili na veselju, a kad su došli počela je svađa i tuča. Njegovo nasilje i postupke ne opravdavam i morala sam da zaštitim snahu. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol – ispričala je Stoja.

Kaže da je trenutno veliki napor odgajati četvoro dece jer ima i drugog i to bolesnog sina na svojim plećima.

– Imaju dve devojčice i dva dečaka. Verujte, nemam više snage da pričam, jer nisam spavala celu noć, danas čuvam unuke, a ni sama ne znam koliko sam udaraca po nogama dobila od Gorana – zaključila je Stoja Vučković dodajući da su joj u Centru za socijalni rad obećali pomoć za desetak dana.

Komšije su skoro zanemele.

– Ovo je lep i bogat kraj, svi se uglavnom bave poljoprivredom i imaju uslove za pristojan život. Posle slučaja Krivokuća i ovo da se dogodi. Samo da Nikolija preživi i bude sa svojom decom – saglasne su komšije, ali niko od njih nije imenom i prezimenom hteo da se predstavi.

Prema rečima izvora iz policije, njihova služba je nebrojeno puta intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici.

– Njemu treba odrediti dugu zatvorsku kaznu, a potom lečenje – kaže izvor iz Policijske uprave Čačak.

Goran Vučković, podsetimo, pretukao je noćas svoju suprugu tako što je uzeo motku na kojoj je bio ekser i udarao je do iznemoglosti. Nesrećna žena je bila totalno dezorjentisana i g*lu su je dovezli na Urgentno odeljenje čačanske bolnice odakle je prebačena na intenzivnu negu.(kurir.rs)

Odgovori