JETRA ĆE VAM BITI ZAHVALNA: Uz jedan gutljaj ovoga, vaš organ će se preporoditi!

Zdravlje

JETRA ĆE VAM BITI ZAHVALNA: Uz jedan gutljaj ovoga, vaš organ će se preporoditi!

Jednu od najvažnijih uloga u našem organizmu ima upravo ovaj organ, JETRA. Ona je učesnik u procesu obnavljanja krvi. Takođe, ima značajnu ulogu u stilumalaciji i jačanju probave u organizmu.

Obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Odatle je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku. Ovaj “koktel” možete pripremati celoga života, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Posle mesec dana osetićete velike promene.

Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled podmlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo i sa puno energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže u otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine. Korisne osobine limuna su dobro poznate svima.

Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on delotvorno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.(Espreso.rs/Novi.ba)

Odgovori