Potrošila hiljade na venčanje prijateljice, a onda je saznala BOLNU ISTINU koja ju je sasekla poput mača

Svijet

Potrošila hiljade na venčanje prijateljice, a onda je saznala BOLNU ISTINU koja ju je sasekla poput mača

Doktorka Emili Long podelila je sa pratiocima na TikToku svoje razočaranje jer je prijateljica nije pozvala na svadbu zato što je medicinski radnik i “vrlo je rizična”

Kako je long navela, unapred je znala kada će joj se drugarica venčati i potrošila je silan novac na avionske karte, smeštaj, odeću i poklon, da bi nekoliko dana pre svadbe sasznala da je drugarica neće pozvati.

– Recite mi da li vam se dogodilo da vas neko ne pozove na slavlje jer radite u bolnici tokom pandemije. Evo, ja će prva – navela je Emili i ispričala kako ju je drugarica žestoko uvredila i razočarala.

– Dakle, sutra je trebalo da imam let i da prisustvujem venčanje jedne od mojih najboljih prijateljica i to posle 28-časovne smene. Isput sam potrošile hiljade dolara i molila za slobodne dane. Kada sam je jutros pozvala da joj kažem da sam na testiranju, da preduzimam sve mere predostrožnosti i da se spremam za let, potpuno sam se izbezumila kada mi je rekla da je najbolje da ne dolazim zbog rizika – istakla je doktorka koja je dodala da je u svakom slučaju kupila karte za Teksas, pa ukoliko neko želi da leti umesto nje, zamolila je da je obaveste.

Video snimak pregledan je više miliona puta i mnogi su okrivili drugaricu zbog arogantnog ponašanja. (objektiv.rs)

Odgovori