Saznala da joj je otac u tajnoj vezi sa tetkom: Pozvala ih na večeru, pa im je predložila nezamislivo

Svijet

Saznala da joj je otac u tajnoj vezi sa tetkom: Pozvala ih na večeru, pa im je predložila nezamislivo

Na Fejsbuk stranici Accion Poetica, objavljena je priča šesnaestogodišnje devojke pod nadimkom Pem, koja je otkrila da joj je otac poslednjih godinu dana u vezi sa njenom tetkom (na slici).

Priča ove devojke dobila je milione lajkova i šerova, uz više desetina hiljada komentara.

– Nije važno kako sam saznala da su otac i tetka u vezi, ali ova informacija bila mi je jedan od najvećih šokova u životu. Ipak, pozvala sam ih oboje u restoran na večeru. Kako su ugledali jedno drugo, tako im je bilo neprijatno. Odmah sam znala da njihova tajna veza zaista postoji – priča Pem.

Otac i tetka poznavali su se još sa koledža, na koji je išla i majka od Pem. Obe devojke bile su zaljubljene u istog momka, a on je na kraju izabrao Peminu majku.

Međutim, trudnoća je bila jako rizična.

– Majka je preminula na porođaju podarivši mi život. Otac je jako dugo bio sam. Odbijao je i pomisao da bi mogao da bude s nekim. Zbog toga mi je srce zaigralo od sreće kad sam saznala da se viđa s mojom tetkom. Znala sam da je pola života bila zaljubljena u njega. Tetka je bila ta koja je preuzela brigu nadamnom, jer je tata morao da zarađuje, da bi mogli da imamo za život – kaže Pem.

Ona je dodala kako je tetku zamolila da u restoranu izađe do improvizovane bine.

– Otpevala sam joj pesmu “Nikad me nemoj ostaviti” od Huana Gabrijela. Zahvalila sam joj se na svemu u životu pred svima, a onda sam je upitala da li bi želela da me prihvati kao svoju ćerku. Njega sam pitala da li bi voleo da postanemo porodica. Počela je da plače, baš kao i moj tata. Svi smo bili presrećni. Zaista smo postali porodica – napisala je Pem.

Ova priča pogodila je na hiljade korisnika Fejsbuka pravo u srce, a sudeći prema komentarima, ništa lepše nisu čuli ove godine. (objektiv.rs)

Odgovori