Da li je moguće? Komšijama se nije svidjelo kako se obukla, pa su ovako odlučili da je kazne

Zanimljivosti

Da li je moguće? Komšijama se nije svidjelo kako se obukla, pa su ovako odlučili da je kazne

Uslijedili su mnogobrojni komentari podrške.

Korisnica TikToka Rovi Vejd iz Los Anđelesa podijelila je sa pratiocima neprijatno iskustvo koje je imala sa komšilukom – zbog svoje odjeće, piše “Objektiv“.

Kako tvrdi u snimku, komšinije su je prijavile policiji jer ih je “uvrijedila” njena odjeća za koju smatraju da je neprikladna.

Kada su je prijavili, nosila je istu odjeću koju je imala na sebi i za vrijeme snimanja video klipa – kratku, oskudnu majicu, kratak šorts i čizme.

Njen “autfit”, za koji mnogi tvrde da nije sporan i da nije previše go*a kako poneki tvrde, revoltirao je komšije u jednom kvartu u Los Anđelesu, a policiji su je prijavili jer kako kažu, svojim izgledom loše utiče na njihovu djecu.

Podijelila je takođe i snimak razgovora sa policijom, koja je došla na adresu nakon prijave komšija.

“Kao što vidite, obučena sam. Jednostavno im se ne sviđa moj stil oblačenja i to im predstavlja problem. Vrijeđa ih moj izgled očigledno, ali šta ću, nastavit ću ovako da se oblačim”, rekla je Rovi, što je naišlo na razumijevanje policije.

Video je brzo postao viralan, a pogledan je više od 12 miliona puta.

Djevojka je uglavnom izazvala pozitivne reakcije i komenatre podrške da svako ima pravo da se oblači kako želi, a ono što je za nekog go*otinja, za drugog nije.

“Mora da vas je komšinicin muž non stop gledao i bio uzbuđen, pa Vas je prijavila njegova žena”, samo je jedan od komentara.(haber.ba)

@1mperatrix

like for outfit reveal😇 #messytok #drama #neighbours #karen #cops #feminist #fyp #fypシ #foryou #viral

♬ original sound – ‧₊˚ ☁️⋅♡imp ࣪ ִֶָ☾.♡‧₊˚

@1mperatrix

Reply to @swatherss the full video is up on my ig: rovi_wade 💘

♬ Raising Hell (feat. Big Freedia) – Kesha

Odgovori