GRAND ZVANIČNO SAOPŠTIO! CECA UMJESTO JELENE KARLEUŠE U ŽIRIJU: Evo šta su poručili Jeleni

Showbizz

GRAND ZVANIČNO SAOPŠTIO! CECA UMJESTO JELENE KARLEUŠE U ŽIRIJU: Evo šta su poručili Jeleni

Ceca Ražnatović novi je član žirija Zvezda Granda, dok Jelena Karleuša više neće biti dio pomenutog takmičenja.

Saopštenje Grand produkcije prenosimo u cjelosti.

“Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović! Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svjetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sjediti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla.”(novi.ba)

Odgovori