Najmoćniji narodni napitak za bubrege: Za 2 nedelje otapa kamenje, izbacuje pijesak i čisti tijelo od toksina

Zdravlje

Najmoćniji narodni napitak za bubrege: Za 2 nedelje otapa kamenje, izbacuje pijesak i čisti tijelo od toksina

Najdelotvorniji, a ujedno i najjeftini lek za sve one koji imaju problema sa bubrezima je proso.Ova jeftina žitarica može da se nađe u bilo kojoj radnji zdrave hrane, a pošto se koristi za lek treba kupiti najkvalitetniju i po mogućnosti – organsku.

Naime, proso za dve nedelje rešava problem sa bolnim bubrezima, izbacuje pesak i uklanja infekciju. Međutim, proso je odlična hrana i za anemične osobe, a dobra je namirnica i sve koje muči gastritis. O ovoj namirnici se u poslednje vreme sve češće govori, a njena lekovita dejstva dokazana su raznim studijama.

Napitak za bubrege

Stavite uveče 200 grama prosa u dublju posudu i prelijte sa dva litra vode. Ujutro polako procedite višak bele vode koju proso nije upio u posebnu činiju.

Ova voda se pije kao lek tokom dana u količini koja prija organizmu. Posle dve nedelje redovnog konzumiranj vode dobijene od prosa bubrezi bi trebalo da budu u neuporedivo boljem stanju, upala da nestane, kamenčići i pesak da budu izbačeni, a bubrezi regenerisani.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.(zdravljeipriroda.com)

Odgovori