OSMO SVETSKO ČUDO! Na transformaciju potrošila 3 MILIONA DINARA i postala tinejdžerka sa NAJVEĆIM SILIKONIMA!

Zanimljivosti

OSMO SVETSKO ČUDO! Na transformaciju potrošila 3 MILIONA DINARA i postala tinejdžerka sa NAJVEĆIM SILIKONIMA!

Nemica Džesi Bani (19) osvojila je naslovne strane tabloida nakon što je iznela u javnost priču o svojoj transformaciji u “osmo svetsko čudo”, kako o sebi govori.

Džesi kaže da joj roditelji nisu dozvoljavali da se igra barbikama i lutkama, zbog čega je rešila da sebe pretvori u Barbiku.

– Preselila sam se u Beč 2019. godine i odmah napustila školu. Oduvek sam želela da budem ženstvena, ali roditelji mi nisu dozvoljavali da se šminkam i doterujem. Kada sam počela sa samostalnim životom u Beču, počela je i transformacija – kaže, dodajući da je na svoje transformacije potrošila nešto preko tri miliona dinara.

– Potrošila sam novac koji su roditelji štedeli za moje školovanje – objašnjava ona. A potrošila ga je na filere, silikone i u najvećoj meri na grudi, na šta je posebno ponosna.

– Ja sam tinejdžerka sa najvećim implantima u Evropi, a jedva čekam da ih još uvećam – kaže ona, ponosna na sebe. Ne kaje se, kaže, što je potrošila teško stečenu ušteđevinu svojih roditelja, jer je zauzvat postala Instagram influenserka i ispunila sebi san.

Ona je potrošila 24.000 funti na svoju transformaciju, što je oko tri miliona dinara. (Espreso/Blic žena)

Odgovori