“Sada me najviše želi” – Nena 4 mjeseca dr*girala dečka i držala ga kao taoca da bi joj ostao vjeran

Svijet

“Sada me najviše želi” – Nena 4 mjeseca dr*girala dečka i držala ga kao taoca da bi joj ostao vjeran

Bilo joj je važno samo da ga drži uz sebe.

Mlada Nijemica Nena Valen (24) iz okoline Lajpciga “proslavila” se u svom okruženju po bizarnoj, ali istinitoj priči koja je osvanula na dva lokalna portala, prenosi “Objektiv“.

Nena je uhapšena nakon što je otkriveno da je puna 4 mjeseca držala u svojoj kući dečka, koga, kako je rekla u policiji, “nije mogla da obuzda od poriva da je svakodnevno vara”.

Nijemica nije negirala da je zaključala dečka u kuću ali je smatrala da je imala jak razlog za to, kao i da ga nije mučila. Ona je u avgustu, nakon što joj je “pukao film” od još jednog otkrića da je prevarena maltene kidnapovala svog momka i dovela ga kući.

Nena ga je zapravo namamila pričama o zajedničkom životu i opraštanju za sve gdje ju je prethodno emotivno iznevjerio. Rekla mu je da ga jako voli i da samo želi da žive zajedno. Tako ga je dovela u kuću i zaključala u jednu od soba iz koje nije mogao da pobjegne jer nije imala ni prozor a i vrata su bila masivna i “starog kova”.

Momak je tamo čamio skoro četiri mjeseca a Nena mu je vrata otvarala samo kada bi mu davala da jede i tada je držala pištolj u ruci. Pištolj za koji će se pretpostaviti da je bio samo igračka.

U hranu i vodu mu je uvijek sipala neki od opijata koje je posjedovala, tako da je čovjek skoro 24 sata dnevno bio dr*giran.

Nekoliko puta momak je pokušao da pobjegne, ali Nena je uspijevala da mu osujeti namjere, sve dok se nije prevarila u procijeni “odanosti” rođene sestre njoj. Kada im je došla u posjetu, Nena joj je rekla da je momak otišao u SAD i da se ne vraća.

Njoj je bilo čudno što je čula nečiji glas sa sprata, na šta joj je sestra govorila da je to samo televizor. Sestra je potom namjerno i sljedeće nedelje došla, i to nenajavljena kod Nene i tada je u kuhinji primijetila da kuha ručak za dvoje i da ima spremljen poslužavnik sa priborom.

“Sestra se sjetila da je Nena i kao mala voljela da gleda filmove sa otmicama ljudi i pomislila je, znajući da je ljuta na momka što je vara stalno, da ga je možda zaključala. Prijavila ju je nama i mi smo došli na lice mjesta i otkrili sve”, rečeno je u policijskoj stanici predgrađa Lajpciga.

Interesantno je da je Nena policajcima na kraju imala šta da kaže:

“Mislim da mi se isplatilo sve ovo. Zaboravio je na sve prethodne djevojke s kojima me je prevario, a i djeluje mi da me sada voli i želi više nego prije”.(haber.ba)

Odgovori