Imam TRI OCA, uživam u njihovoj pažnji: Djevojka zapanjila svijet otkrićem o svom porijeklu

Svijet

Imam TRI OCA, uživam u njihovoj pažnji: Djevojka zapanjila svijet otkrićem o svom porijeklu

Nikom nije bilo jasno kako je mogla da tako živi.

Rakel Sokija odrastala je u kući u kojoj je sve što je za druge bilo “iščašeno” i “nenormalno” za nju bila uobičajena pojava.

Imala je 11 godina kada je prvi put shvatila da možda i nije uobičajeno to što ima čak tri oca!

Živimo svi zajedno već dugo godina u kući. Da pojednostavim – moji očevi su Pit, Bil i Rič. Pit mi je biološki otac, Bil je prvi, a Rič drugi mamin muž. Za nepovjerovati, ali svi se slažemo, uključujući i polusestru i polubrata – sjajno. Majka je upoznala Bila kada je imala 17 godina. Potom su napravili dijete, ušli u brak, a onda su se razveli. Majka je tada upoznala Pita, mog biološkog oca koji je ostao da živi u kući sa Bilom i njom. Sa Pitom nikad nije ušla u brak. Malo kasnije, vjenčala se sa Ričom kome nije smetalo što su u kući ostali Bil i Pit. Na kraju se razvela od Riča, da bi se ponovo udala za Bila, njenu najveću ljubav – ispričala je Rakel šokirajući pratioce.

Dodala je da su se muževi i bivši momak (njen biološki otac) uvijek sjajno slagali i pored majčine nepredvidive prirode.

– Oni su između sebe imali odličnu komunikaciju. Meni nije bilo čudno što imam trojicu očeva. Kad sam jednom prilikom bila kod drugarice, vidjela sam da i ona ima pravog i ‘novog’ tatu, pa sam smatrala da tako svi žive. Tek vremenom sam otkrila da sam ja zapravo deo neobične familije – kaže Rakel.

Dodatni razlog za zajednički život kod Rakel Bil i Pit su vidjeli u tome da im zdravlje nije bilo na najvišem nivou i nisu željeli da žive sami.

– Očevi me obožavaju, ali s majkom su ‘kako vjetar puše’. Kada se svađaju, uvijek se njih trojica ujedine protiv nje, ali ona obično bude ta koja na kraju bude u pravu – kaže Rakel.

Korisnici TikToka naglasili su da je dobro što je na vrijeme otkrila da njen način života u djetinjstvu baš i nije bio uobičajen.

“Sve vrijeme ti je majka krojila život kako njoj odgovara. Ta mini-komuna, to je njena ideja”, “Ne shvatam kako su mogli da spavaju pod zajedničkim krovom ako su svi u nekom momentu ludo voljeli istu ženu”, bili su neki od komentara, piše “Objektiv“.(haber.ba)

https://www.tiktok.com/@life_of_raquel/video/6977811838771793157?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0