IVANU MARINKOVIĆU DAJU 3.000 € NEDELJNO ZA ULAZAK U ZADRUGU: Bivši muž Goce Tržan bi opet da bude s Kulićkom pod istim krovom

Showbizz

IVANU MARINKOVIĆU DAJU 3.000 € NEDELJNO ZA ULAZAK U ZADRUGU: Bivši muž Goce Tržan bi opet da bude s Kulićkom pod istim krovom

Kako stvari stoje, postoji šansa da se ispuni želja Miljane Kulić koje je nedavno rekla da bi u “Zadruzi 5” volela da bude sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog deteta s kojima nije u dobrim odnosima. Ona je rekla da bi to bio idealan potez za gledanost jer bi narod svašta mogao da čuje i vidi od njih dvoje. Isto to misli i produkcija najgledanijeg rijalitija i zato su i pozvali Marinkovića na razgovor.

Kako smo saznali, bivši suprug Goce Tržan pre nekoliko dana imao je sastanak sa producentima Zadruge koji su mu rekla šta nameravaju i izneli svoju ponudu. Osim primaljivog honorara, koji iznosi više od dve hiljade evra nedeljno, njemu je rečeno i da njegov ulazak ne bi bio od samog starta u nedelju uveče, već kad se šou malo zahukta. Marinkoviću se, prema rečima našeg sagovornika, veoma dopala ova ideja. Jedini problem je u tome što on ima važeći ugovor sa Hepi televizijom oko učešće u njihovom rijalitiju Parovi, koji bi morao da bude raskinut.

Marinković se nije javljao na naše pozive.

Podsetimo, Miljana i Ivan su se na jesen 2017. u Parovima i vrlo brzo između njih je planula strast. Kulićeva je ostala u drugom stanju u rijalitiju i planirali su zajednički život nakon završetka šoua, ali su se posvađali na krvi nož nakon samo nekoliko meseci veze. Rezultat toga bio je Miljanin odlazak iz Parova i prelazak u Zadrugu gde je bila gotovo do samog porođaja u julu 2017. Ivan je njihovog sina Željka video prvog dana nakon rođenja kada je posetio Miljanu u niškom porodilištu i od tada uglavnom nije imao kontakt s njim, niti se raspitivao oko deteta.(kurir.rs)