IZ OSVETE SPAVAO SA NJENOM SESTROM: Ostala je trudna i onda je usledio PAKAO!

Zanimljivosti

IZ OSVETE SPAVAO SA NJENOM SESTROM: Ostala je trudna i onda je usledio PAKAO!

“Svastiku znam od malih nogu i tek tada sam primetio da je odrasla i postala se*si devojka. Na venčanju je izgledala neverovatno. Malo smo flertovali, ali morao sam sebe da podsetim da je ona moja svastika”

Kada se pomešaju preljuba, osveta i ljubomora, ta priča retko kada može dobro da se završi, a to je shvatio i Englez koji je, nakon što je saznao da ga supruga vara, uzvratio tako što je imao se*s sa ženinom sestrom.

“Ja imam 35, a moja žena 33 godine, i pre godinu i po smo se venčali. Zajedno smo još od tinejdžerskih dana, ali na našoj svadbi nije ona bila ta o kojoj sam najviše razmišljao, već njena mlađa sestra koja ima 22 godine”, započinje muškarac svoju ispovest.

“Svastiku znam od malih nogu i tek tada sam primetio da je odrasla i postala se*si devojka. Na venčanju je izgledala neverovatno. Malo smo flertovali, ali morao sam sebe da podsetim da je ona moja svastika”, napominje on i nastavlja:

“Izgleda da je svadba samo pogoršala moj odnos sa suprugom, stalno smo se svađali a karantin je sve još više pogoršao. Oboje smo radili od kuće i stalno smo iritirali jedno drugo. Jednog dana sam uzeo njen mobilni i video poruku od njenog kolege sa posla koji joj je poručio da je sinoć bila super se*si. A kada je sva znojava došla kući, rekla mi je da je džogirala sa prijateljicom! Poludeo sam kada sam shvatio da me vara”.

“Bio sam besan. Tada sam se setio koliko mi se svidela njena sestra. Zakazao sam pregled kod oftamologa kod kojeg ona radi. Pozvao sam je na piće posle pregleda, i ona je prihvatila. Pričali smo nekoliko sati i dogovorili se da se opet vidimo. Posle narednog izlaska imali smo se*s i bilo je sjajno. Ne pamtim kada sam se tako dobro osećao. Imao sam utisak da se ona zaljubljuje u mene, a onda se sve preko noći promenilo”, kaže Britanac.

“Rekla mi je da je trudna, iako je tvrdila da koristi kontracepciju. Odlučna je da zadrži dete, a ja sam prestravljen šta će se dogoditi kada za to sazna cela porodica. Njihovi roditelji će sigurno poludeti, a supruga će sigurno tražiti razvod kada sazna da sam imao se*s sa njenom sestrom. Sada se najviše brinem da ću ostati bez prihoda, i da ću završiti u nekom stančiću sa bebom”, zaključio je Englez. (espreso.rs)