MARIJA ŠERIFOVIĆ SE NEOČEKIVANO OGLASILA NAKON KARLEUŠINOG NAPUŠTANJA: Cecu nije htela ni da spomene!

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE NEOČEKIVANO OGLASILA NAKON KARLEUŠINOG NAPUŠTANJA: Cecu nije htela ni da spomene!

Marija Šerifović se sa 6 reči oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija.

Dan nakon što je javnost obaveštena o tome da Jelena Karleuša više nije deo Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Cecin dolazak nije komentarisala, ali Jelenin odlazak jeste.

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dve zajedničke fotografije, sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Uz nežne fotografije objavila je samo šest reči.

– Možda nas spoji predstava nova, ponovo… – napisala je kratko Marija.

Podsetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija, nakon što je Grand u svom saopštenju naveo da je novi član Ceca Ražnatović.

– Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi – napisala je Jelena.

– Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija.(espreso.co.rs)