CECA U GRANDU – A POGLEDAJTE REAKCIJU VIKI MILJKOVIĆ: Odmah je zvala Sašu Popovića, EVO ŠTA MU JE TRAŽILA!

Showbizz

CECA U GRANDU – A POGLEDAJTE REAKCIJU VIKI MILJKOVIĆ: Odmah je zvala Sašu Popovića, EVO ŠTA MU JE TRAŽILA!

Mediji pišu da je Viki Miljković zahtijevala pojedine promjene.

Muzičko takmičenje Zvezde Granda našlo se u centru interesovanja svih medija kada je saopšteno da Jelena Karleuša više nije dio sastava žirija, kao i da na njeno mjesto dolazi Svetlana Ceca Ražnatović.

Kada je riječ o novoj sezoni, koja počinje 18. septembra, domaći mediji prenose i da je Viki Miljković bila na sastanku sa Sašom Popovićem gdje mu je iznijela posebne zahtjeve za nastavak svog učešća u žiriranju.

“Viki i Saša su se našli na ručku i porazgovarali o novoj sezoni Zvezde Granda. On joj je saopštio koncept koji je osmislio i šta ih sve očekuje od oktobra, ali ga je Viki iznenadila kada mu je saopštila da ostaje u žiriju, ali pod nekoliko uslova. Naime, ona mu je rekla da ne želi više da se bilo ko sprda na njen račun i da očekuje od Popovića da reaguje kada vidi da neko iz žirija pretjeruje sa komentarima na njen račun. Napomenula mu je da ona zna da se brani, ali da je uvek birala način i riječi kako će da to uradi. Isto tako mu je zamjerila što je on skoro svaki put prekidao ili požurivao kada je nekog komentarisala. Rekla mu je da to više neće da dozvoli i da očekuje da bude ravnopravan prema svima. Popović se branio da je ona sve pogrešno shvatila, i da će da uzme u obzir sve što mu je zamjerila”, priča izvor blizak pjevačici i dodaje:

“Viki je takođe predočila Saši da će se sada malo drugačije i ona postaviti prema kandidatima, i da će od samog početka biti stroža i oštrija. Tada se Popović našalio sa njom i rekao joj da postaje kao Bosanac”, završava izvor.(novi.ba)