LEPA BRENA SKAČE SA LUKSUZNE JAHTE! Uživa za sve pare, tek da je vidite u ovom izdanju! (VIDEO)

Showbizz

LEPA BRENA SKAČE SA LUKSUZNE JAHTE! Uživa za sve pare, tek da je vidite u ovom izdanju! (VIDEO)

Pevačica se baškari za sve pare, objavila snimak kako skače sa luksuzne jahte.

Pevačica Lepa Brena leto je provela na svojoj jahti krstareći u društvu prijatelja, sestre Fakete i supruga Slobodana Bobe Živojinovića.

Iako se bliži kraj leta, njima se odmor očigledno osladio pa su odlučili da i dalje plove, te je pevačica čak objavila i fotografije i snimke sa svog broda.

U toku današnjeg dana, Brena je pokazala i kako skače sa luksuzne jahte i oduševila mnoge jer je dokazala da je zadržala dečiju radost kada je more i kupanje u pitanju.

Pevačica je nedavno izjavila da voli ovakav odmor jer joj omogućava da bude prirodna i ne opterećuje se oko toga koje će papuče da obuje i kakav će kupaći da ima na sebi.

– Sada je pravi odmor, mada smo mi već pet godina imali jedan predivan mali brod od 18 metara, zaista smo uživali. Ali čini mi se da sam prvi put zaista uživala u odmoru, jer je odmor na vodi potpuno jedna druga distanca nego kada ste u gužvi i kada ste među ljudima, ovako se odmaramo i ne vodite računa koju torbu za plažu noste, koje papuče i da li vam je uparen gornji i donji deo kostima- ispričala je ona za medije.(espreso.co.rs)