MAJA IMA DEČKA, A PIŠE MENSURU! Ajdarpašić raskrinkao Marinkovićevu, priznao da mu se javila: NE VOLIM DA DIRAM TUĐE DEVOJKE!

Showbizz

MAJA IMA DEČKA, A PIŠE MENSURU! Ajdarpašić raskrinkao Marinkovićevu, priznao da mu se javila: NE VOLIM DA DIRAM TUĐE DEVOJKE!

Budući takmičari pete sezone rijalitija Zadruga borave u karantinu, a Mensur Ajdarpašić je sada otkrio šta će svi moći da očekuju od njega u rijalitiju, pa istakao da mu se javila Maja Marinković.

– Da li ćeš biti spreman u “Zadruzi”?

Hoću, samo mi treba ova dva dana da se adaptiram – rekao je Mensur.

– Da li si spreman za neke ljubavne odnose u Beloj kući?

Videćemo šta nosi dan, šta nosi noć. Tj. što bi rekao jedan moj drug: “Šta nosi noć, šta nosi mrak”. Nadam se da će biti nekih lepih devojaka, čuo sam da ulaze izuzetno pametne i inteligentne devojke pre svega, sa sistemom vrednosti – dodao je Mensi.

– A ako se na vratima pojavi tvoja bivša devojka Mina Vrbaški?

Može da se pojavi i ona i pet drugih nekih bivši, nema nikakvih problema. Komunikacija bi bila profesionalna, ja sam tamo dužan da komuniciram sa svima. Šta mi posao nalaže, to sam dužan da radim – odgovorio je on.

– U kakvim si odnosima sa Majom Marinković?

U okej smo odnosima, pre neki dan smo se čuli. Poželela mi je sve najbolje za rođendan sa zakašnjenjem, ja sam joj rekao: “Maki, nikad nije kasno… Znam da mi želiš sve najbolje”. Ona mi zaista želi sve najbolje, ja ne sumnjam u to. Ja se ne mešam u tuđe veze i ne volim da diram tuđe devojke – govorio je kroz osmeh Ajdarpašić.

– Znači Maja i Car su ipak zajedno?

Ne znam ja, samo šta pročitam u medijima. Inače, jako interesantno, kad je slobodna nikad mi ne piše. To je nešto neverovatno, da li je moguće to? – otkrio je Mensi.

– Šta možemo da očekujemo od tebe?

Dobar šou, dobru energiju, dobru zabavu. Biće osmeha, to je ono što je u mojoj moći. Zaista će biti dosta zezanja. Spreman sam za nedelju. Kombinaciju sam sakrio, spremna je i čeka – odgovorio je Mensur.

– Da li pucaš na pobedu?

Ne mora da se desi. Ja sam zaista bio zadovoljan svojim plasmanom. Treće mesto, bio bih zadovoljan da budem i drugo, može i treće. Bitno mi je da sačuvam honorar.(kurir.rs)