Stanija i Miki spremili pakleni plan za Zadrugu: Posebni ugovori, ogromni honorari!

Showbizz

Stanija i Miki spremili pakleni plan za Zadrugu: Posebni ugovori, ogromni honorari!

Stanija Dobrojević, koja će se suočiti sa Kristijanom Golubovićem, i pčelar iz Kupinova su spremni da naprave pravu pometnju u ovoj sezoni. U nedjelju će sve biti spremno za petu sezonu rijalitija “Zadruge! Gledaoci očekuju dramu, ljubavne zavrzlame, euforiju i suze koje će budući takmičari servirati javnosti na tacni.

Produkcija u tajnosti čuva ime Stanije Dobrojević kao najveće zvijezde ove sezone rijalitija.

– Sve je spremno za početak pete sezone. Produkcija je preko ljeta održala kastinge i birala nove rijaliti igrače za koje smatra da će se svidjeti publici kraj malih ekrana. Kao najveće zvijezde ove sezone uvode Mikija Đuričića i Staniju Dobrojević koji će zajedno napraviti pakleni plan za ostale zadrugare. S obzirom na to da je poznato da njih dvoje imaju zaplete i rasplete sa brojnim učesnicima, očekuje se da će iznijeti brojne informacije koje su do sada strogo čuvali. Stanija će ogoliti svoju prošlost, a očekuje se i njeno suočavanje sa bivšim kriminalcem Kristijanom Golubovićem, koji joj je nakon burne ljubavi i pretio – priča izvor blizak produkciji.

– Jedan od Mikijevih uslova bio je da viđa kćerkicu van rijalitija, ali i naravno dobar honorar. S obzirom na to da je prethodnih godina pravio brojne skandale, te često zbog njih bio diskvalifikovan, sada je poručio da je spreman da se pokaže u novom svjetlu. Kaže da ga je potpuno promijenila kćerka Dunja, zbog koje više neće praviti drame i izbjegavaće sukobe. Uozbiljio se i sazreo i u skladu sa tim će se ponašati i u okviru rijalitija – zaključuje izvor blizak produkciji.

Poznato je da će se u posljednjoj sezoni naći oko 50 takmičara, a produkcija je pripremila brojna iznenađenja. Do sada su svoje učešće u rijalitiju potvrdili Dejan i Dalila Dragojević, Aleksandra Subotić, Jovana Tomić Matora, Bora Santana, Bane Čolak, Lepi Mića, Mensur Ajdarpašić, Marijana Zonjić, Mateja Matijević, kao i brojni drugi zadrugari koji su se prethodnih sezona borili za velike honorare i vrijedne nagrade.

Pred svaku Zadrugu, budući takmičari ulaze u karantin. Među prvima su u karantin pristigli: MC Damiro, Luka Radivojević, Dino Dizdarević, Sanja Grujić, Olga Marketić, Sandra Čaprić, Irma Serjanić, Miki Đuričić, Marijana Zonjić…(ekskluziva.ba)