ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! ISPLIVALA CIFRA ZA KOJU JE CECA POTPISALA UGOVOR U GRANDU: U pitanju su VELIKE PARE!

Showbizz

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! ISPLIVALA CIFRA ZA KOJU JE CECA POTPISALA UGOVOR U GRANDU: U pitanju su VELIKE PARE!

Ovih dana kao bomba je eksplodirala vest da je folkerka napravila dogovor sa Sašom Popovićem

Vest o dolasku Cece Ražnatović u žiri “Zvezda Granda” izazvao je veliku pompu u javnosti, a da se pevačica dogovorila sve kako joj odgovara, dokazuje i sastanak koji je imala sa Sašom Popovićem u njegovoj vili na Bežanijskoj kosi, gde su obavili duži sastanak.

Međutim, s obzirom na to da je Popović profesionalac, te unapred već ima u glavi postavku posla, odmah je znao i šta treba da ponudi Ceci kako bi pristala da se obaveže na tri godine u ovom muzičkom takmičenju, pa je od “Granda” dobila honorar koji dosad nije imao nijedan član žirija.

Ražnatovićeva se dogovorila da sedne u stolicu žirija za 200.000 evra po sezoni! Folkerka je potpisala ugovor na tri godine, što znači da će za taj period inkasirati čak 600.000 evra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CECA RAŽNATOVIĆ (@lifeofcecaraznatovic)

Međutim, pošto se očekuje da Cecinim dolaskom gledanost skoči, kako smo saznali, ona je potpisala drugačiji ugovor od ostalih članova žirija, te ukoliko produkcija premaši očekivano, u tom slučaju cifra koju će dobiti biće veća za čak 30 odsto.

— Ceca je potpisala ugovor koji je veoma precizno napravljen, da nijedna sitnica ne može da bude nejasna. Popović je izboksovao najbolje uslove kako bi ona prihvatila angažman, a znao je da to neće biti mala cifra – priča izvor i dodaje detalje sa njihovog sastanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CECA RAŽNATOVIĆ (@lifeofcecaraznatovic)

— Ceca je oduvek verovala Saši da je čovek od reči, što je njoj u poslu izuzetno bitno. Takođe, dogovor je i da ona predstavi sebe u jednom novom svetlu – kaže sagovornik 24sedam.

Podsetimo, Jelena Karleuša raskinula je ugovor sa “Grandom”, a na njeno mesto od 18. septembra dolazi Ceca Ražnatović. Ona se juče oglasila i rekla šta misli o predstojećem angažmanu, kojim je indirektno pomenula i JK.(espreso.co.rs)