IMA TEK 19 GODINA,A NA NJOJ VIŠE NIŠTA NIJE PRIRODNO:Potrošila je milione na operacije i ne namjerava tu da se zaustavi!

Zanimljivosti

IMA TEK 19 GODINA,A NA NJOJ VIŠE NIŠTA NIJE PRIRODNO:Potrošila je milione na operacije i ne namjerava tu da se zaustavi!

Samozvana princeza Beverli Hilsa, Tamara, nedavno je napunila 19 godina, a već je imala preko 10 operacija i raznih manjih estetskih zahvata. Iako gotovo da više ništa nije prirodno na njoj, ona ne namerava tu da se zaustavi.

Ona kaže da svakog meseca od svog bogatog oca dobija 20.000 dolara za džeparac. Uz to je, kaže, nedavno imala rođendan za koji joj je otac poklonio 50.000 dolara.

“Potrošila sam taj novac na zahvate za grudi i podizanje zadnjice. Relativno skoro radila sam i nos i još par zahvata”, kaže Tamara.

Cilj joj je, kako sama kaže, da ima najtanji struk na svetu. Zato je nedavno posetila lekare u nameri da joj odstrane dva rebra, što su oni odbili uz upozorenje da postoji opasnost da dobije skoliozu.

Uprkos uozoravanju, ona ne namerava da odustane od svoje zamisli, a nastaviće da traži lekare koji žele da njenu ideju sprovedu u delo.Tamara je na društvenim mrežama, ali i u medijima, stekla izvesnu “slavu” već sa 17 godina, pojavivši se u vrlo gledanoj emisiji dr Fila. Tada ju je kod lekara dovela majka, zabrinuta jer joj ćerka stalno ide na operacije i zahvate.

Međutim, Tamarina zavisnost i dalje je u punom zamahu,piše Stil. (haber.ba)