Muž igrao igrice u bolnici, dok mu je žena vrištala od bolova: Zbog ovog izgovora, doktori su zaćutali

Svijet

Muž igrao igrice u bolnici, dok mu je žena vrištala od bolova: Zbog ovog izgovora, doktori su zaćutali

Neverovatan stav muškarca zaprepastio je sve

Nesvakidašnja scena viđena je u škotskom gradu Dandiju.

U bolnicu je primljena Ejmi Norter (na slici sa suprugom Herijem), majka dvoje dece koja samo što se nije porodila. Nju je pratio suprug Heri, retko flegmatičan čovek za dati trenutak.

Dok se Ejmi previjala na stolici čekajući na prijemu da sredi sve papire, Heri je igrao igrice. I kada je počela da vrišti od bolova, on se nije trgao.

– Samo je nevoljno podigao glavu kada su doktori došli po nju da je vode na porođaj. Izustio je ‘srećno’ i nastavio je da igra neku igricu – rekla je jedna od sestara za Dejli rekord.

Zapanjeno osoblje bolnice posmatralo je neko vreme Herija, a onda mu je prišao jedan doktor i pitao ga kako to da nije uzbuđen zbog ovog velikog trenutka u njegovom životu. Usledio je urnebesan odgovor.

– Zabranjeno mi je da budem uzbuđen. Kada se moja divna žena dva prethodna puta porađala nosio sam kameru, snimao sve. Skakao sam oko nje uzbuđeniji od bilo kog muža i budućeg oca, što ju je, kako mi je rekla posle, neverovatno iritiralo. Posle drugog porođaja rekla mi je pod pretnjom razvodom da ‘spustim loptu’ i ako ikad bude i trećeg porođaja, da radim bilo šta drugo, samo da je ne zapitkujem kako se oseća. Zato sam lepo uzeo telefon i evo sad igram igru – rekao je Heri koji je nasmejao sve na spratu.

Ejmi je na svet donela i drugu devojčicu, pa sad sin Deklan ima koga još da čuva u životu.

Heri je bio presrećan kada je čuo da se supruga porodila.

– Zaplakao je od sreće, ali mi je kroz smeh rekao da ne govorim ženi da je pokazivao emocije – dodao je doktor iz bolnice u Dandiju. (objektiv.rs)