Ognjen Amidžić: Cecu i Anastasiju treba pitati zašto ih nema u mojoj emisiji, sa Karleušom nemam problem!

Showbizz

Ognjen Amidžić: Cecu i Anastasiju treba pitati zašto ih nema u mojoj emisiji, sa Karleušom nemam problem!

Ognjen Amidžić (46) spreman je za nove poslovne izazove i novu sezonu njegove autorske emisije “Amidži šou”.

Pred sezonu koju je pripremio, poznati voditelj govorio je za Telegraf Jetset o tome šta čeka gledaoce, kao i o temama o kojima do sada nije pričao.

– Svaka sezona sljedeća je teža od prethodne zato što se ljudi navikavaju i na fazon i na sve, pa ti treba stalno nešto da mijenjaš i osvježavaš. Nadam se da ćemo uspjeti da sve osvježimo nekim novim licima i nadam se da nas korona neće spriječiti, to je najveći problem. Iskreno se nadam da ćemo se izboriti sa tom situacijom, a mi smo spremni za opstanak. Imamo, naravno, nove rubrike i igrice, izazove. Biće drugačije u odnosu na prethodnu sezonu, nadam se da će prije svega, zdravstvene okolnosti da budu dobre – rekao nam je Ognjen na početku razgovora.

Zanimalo nas je da li je baš uvijek, kada se emisija završi, zadovoljan istom.

– To je sastavni dio posla, nije uvijek dovoljno dobro, ja bih stalno volio da bude bolje. Nekad bude super, nekad nešto neočekivano ispadne dobro. Mnogo stvari se desi. Meni su sve emisije uživo, 95 odsto emisija koje radim idu uživo i, onda, u toku emisije neko se oneraspoloži, dobije neku informaciju, nešto pogrešno kaže, nekad ja nisam dovoljno raspoložen i ne iskoristim situaciju na najbolji mogući način za dobru atmosferu. To su zamke, naročito kada sve ide uživo.

Uprkos svim novitetima što u privatnom, što na poslovnom planu, u gledaoci u Ognjenovom studiju dugo vremena nisu imali priliku da vide Cecu, kao ni njenu kćerku Anastasiju Ražnatović.

Na pitanje zbog čega, voditelj nam je rekao:

– Ne znam… To biste morali njih da pitate, ja iskreno ne znam. Bilo je priča da treba da dođe, ostalo je da ćemo se čuti i dogovoriti, ali se poslije toga, iskreno, nismo čuli. S moje strane nema problema, morali biste njih da pitate.

Nakon višegodišnje zabrane na TV Pink, Jelena Karleuša je kod Ognjena gostovala 25. decembra 2018. godine, nakon čega se ponovo, više, nije pojavljivala na ružičastoj televiziji.

Emisija u kojoj je Jelena tada gostovala bila je više nego komentarisana i izazvala je brojne reakcije, a Ognjen nam je sada ispričao kako on sa ove tačke gledišta gleda na njeno gostovanje.

– Otvoren sam za sve, nemam taj problem. Naviknut sam na takav vid emisije, samo što je ta emisija bila u posebnim okolnostima, vrlo posebnim, a ja sam tog dana snimao dvije emisije, prije te koja je išla uveče uživo. Bio sam malo umorniji i samo nisam ulazio do kraja u neke priče, zbog raznih spletova okolnosti koje se ne tiču mene, iskreno. Sve u svemu, emisija je izazvala, naravno, ogromne reakcije, ali to je uvijek očekivano kada ona gostuje – ističe Amidžić, a na naše pitanje da li bi ponovo ugostio Jelenu, odgovorio je:

– Pa, ako se sklope neki uslovi, nekad nešto… Ja nemam problem ni sa kim. (telegraf.rs)