Planirao je brak, a devojka mu se iznenada UDALA za DRUGA: Mnogi su pobesneli kada su čuli razlog

Zanimljivosti

Planirao je brak, a devojka mu se iznenada UDALA za DRUGA: Mnogi su pobesneli kada su čuli razlog

Oseća se potpuno uništeno

Kazahstanac po imenu Alibek (25) žestoko je razočaran u devojke nakon što mu se bivša voljena udala za jednog od najboljih prijatelja i to iz interesa.

Sa devojkom koja se zove Mereke bio je tri godine u vezi i nakon svog tog perioda kada je odlučio da je zaprosi, nije očekivao ovakav “nož uleđa”. Njegova draga izabrala je, kako kaže, bogatog supružnika zbog lagodnog života.

Za razliku od nejgovog druga i imućne porodice, Alibekovi roditelji žive na ivici siromaštva, a studije je morao da prekine i da se zaposli na manje popularnim poslovima, jer petočlana porodica (otac, majka, dve sestre i on) nema novca.

Sa Mereke je planirao brak i porodicu i već su uveliko bili razgovarali o selidbi u novi iznajmljeni stan kako bi živeli zajedno. Tada ga je sačekao šamar života.

– Naša veza je počela da se pogoršava pre otprilike šest meseci. Mereke je postala hladna i arogantna prema meni. Počeli smo da se svađamo i to je trajalo skoro svakog dana. Tražila je da kupim automobil, ali nisam hteo da trošim novac na to, pošto mi je cilj bio da štedimo i da sutradan imamo svoj stan – rekao je Alibek u ispovesti za Nur.kz.

Posle još jedne svađe, devojka je rekla Alibeku da je kraj i da želi da ode.

Sutradan je zaista otišla i više mu se nije javljala, a promenila je i broj telefona.

Alibek je bio tužan zbog njene odluke o raskidu, ali pravi šok usledio je nekoliko dana kasnije kada je saznao je nekoliko meseci kasnije kada se Mereke udala za njegovog prijatelja Marata.

– Kada sam ovo saznao, doživeo sam nervni slom. Ispostavilo se da su flertovali još dok je sa mnom bila u vezi i da me je zapravo varala sa njim. Ne znam kako živeti nakon takve izdaje. Marat ima svoju kompaniju, finansijski je situiran i nema sumnje da joj je to bio cilj. Jednostavno, shvatio sam da joj je novac važniji od ljubavi – zaključio je Alibek.

Posle njegove ispovesti mnogi mu na društvenim mrežama daju komentare podrške, kao i to da Mereke definitivno nije bila za njega, već da će naći pravu devojku kakvu i zaslužuje. (objektiv.rs)