Rada nosi cipele od 20 eura: Ne vidim razlog davanja basnoslovnih para! Spomenula i Harisa i vole li je njegovi!

Showbizz

Rada nosi cipele od 20 eura: Ne vidim razlog davanja basnoslovnih para! Spomenula i Harisa i vole li je njegovi!

Pjevačica Rada Manojlović često je bila na meti kritika modnih stručnjaka, te su je mnogi od njih prozivali da ne zna da se obuče. Pjevačica je sada iskreno i bez dlake na jeziku otkrila šta misli o komentarima modnih stručnjaka i da li je uopšte pogađaju.

– Ja sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe… Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pjevača i pjevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni – rekla je Rada, pa otkrila koliko novca troši na šoping i da li nosi markirane stvari:

– Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvijek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i poslije jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 eura…

Pjevačica već pet godina uživa u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a svoj privatni život oboje se trude da sačuvaju od očiju javnosti. Rada je ispričala i kako su ona i Haris uspjeli da sačuvaju vezu, ali i koje situacije su ih najviše pogađale.

– Sve je kako treba, a mi smo poznati po tome da ništa ne pričamo i to je naš izbor. Previše nas je bilo u prve dvije, tri godine, nisu nas ostavljali na miru. Stvarno su pisali gluposti, najviše su objavljivali da smo se stalno svađali, da njegovi mene ne vole, moji njega, to je kao bilo vrh, a od toga ništa nije bilo tačno – rekla je pjevačica za “Grand online” i dodala:

– Sa tolikim napretkom tehnologije, svi nude sve, a mi u totalnu kontru idemo. Ja ne mogu da 24 sata budem podijeljena sa svima. (kurir.rs)