STIGLA TUŽNA VEST: Preminula Natalija (24) koja je avionom hitno prebačena na VMA iz Kotora DANIMA SE BORILA ZA ŽIVOT

Svijet

STIGLA TUŽNA VEST: Preminula Natalija (24) koja je avionom hitno prebačena na VMA iz Kotora DANIMA SE BORILA ZA ŽIVOT

Natalija Cvetković (24) iz Beograda, koja je u utorak zbog teškog zdravstvenog stanja avionom hitno prebačena iz Kotora, preminula je noćas na VMA.

To su potvrdili roditelji devojke.

Nataliji je srce, podsetimo, iznenada stalo 26. avgusta tokom boravka u Crnoj Gori, a tamošnji lekari su uspeli da je nakon reanimacije vrate u život..

Preminula je noćas u 00.15 sati, a roditelji su o smrti ćerke saznali danas kad su pozvali VMA da provere u kakvom je stanju.

– Lekari su dali sve od sebe, ali nije bilo pomoći – saopšteno je sa VMA.

Devojka je inače danima bila u komi. Dan pre nego što joj je stalo srce ni na šta nije žalila. Ujutro kad je ustala nije joj bilo dobro. Žalila se na bol u grudima:

– Prethodno veče smo sedeli sa komšijama i pričali. Uobičajen dan. Ujutro je ustala i požalila se da joj nije dobro. Pitala sam je da pozovem Hitnu pomoć. Dala sam joj meda i vode. Otišla je u kupatilo Onda je opet imala neki napad. Počela je da se onesvešćuje. Imala je bol u grudima – pričali su njeni roditelji.

U jednom momentu Natalija više nije mogla ni da kaže šta joj je.

– Vi ne očekujete tako nešto od osobe od 24 godine. To je šok. Niko ne pomišlja na srce – rekli su ranije njeni roditelji.(kurir.rs)