BARBARA ČULA DA JE DARKO VARA PA POLUDELA: Proverava ga svaki čas video-pozivima, on pobegao za Brestač! Umešana i MILJANA!

Showbizz

BARBARA ČULA DA JE DARKO VARA PA POLUDELA: Proverava ga svaki čas video-pozivima, on pobegao za Brestač! Umešana i MILJANA!

Barbara Bobak toliko je ljubomorna na sve ženske osobe koje se nalaze u blizini njenog dečka Darka Lazića da ga konstantno zove i proverava kako bi u svakom trenutku znala gde se nalazi i sa kim.

Kako su zbog posla često razdvojeni, ona od Lazića zahteva da joj se konstantno javlja na video-pozive kada nisu zajedno.

Kako Kurir saznaje, Barbara se na ovaj potez odlučila jer su do nje došle informacije da ju je Darko već prevario sa jednom devojkom posle nastupa u dijaspori, na kome ona nije bila s njim jer je odranije imala zakazano jedno privatno veselje. Upravo zbog ove navodne prevare pre nekoliko dana je izbila svađa u njihovom stanu u Novom Sadu, zbog čega se on spakovao i otišao u kuću u Brestač. Nekoliko dana čak nisu razgovarali, a do pomirenja je došlo kada je Darko pozvao Barbaru i u znak pomirenja poklonio joj psa, kojim se ona oduševila i odmah pohvalila na Instagramu.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa Barbarom i Darkom, ali se oni nisu javljali na naše pozive.(kurir.rs)