OSTAVILA PETORO DECE I OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Mališani su živeli bez hrane, u prljavštini!

Svijet

OSTAVILA PETORO DECE I OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Mališani su živeli bez hrane, u prljavštini!

Majka iz Teksasa ( 28), ostavila je svoje petoro maloletne dece u avgustu prošle godine same kod kuće i “pobegla” na odmor s dečkom van države, tačnije u Mirtl Bič u Južnoj Karolini.

Krisal Volrejven sada preti 20 godina zatvora zbog zanemarivanja dece, 12-godišnjeg i 10- godišnjeg sina i tri ćerke starosti od šest, tri godine i 15 meseci.

Najmlađa devojčica izgledala je mrtva u krevetiću, s prekrivenim ustima, no kada su je otkrili i “prodrmali”, videli su da je živa. Iz kuće je izlazio strašan smrad, opisali su policajci i radnici socijalne pomoći koji su došli na poziv učitelja kojemu je bilo sumnjivo što su deca rekla kako ostaju dugo budna kako bi najmlađoj sestrici promenili pelenu, javlja Daily Mail.

Dve devojčice starosti od šest i tri godine izgledale su zapušteno i kao da se nisu okupale danima, a kuća je bila u neredu i prljavštini. Policajci su pronašli i prljave pelene u ormarima, mrlje na tepihu i muve u kuhinji.

Učitelj je kontaktirao i muškarca koji je naveden kao otac dece, ali rekao mu je kako se odselio pre nekoliko nedelja i više ne živi u Teksasu, a o deci, dok je majka na odmoru, brine komšinica.

Ali, ona je tvrdila policiji kako nije znala koja je situacija u toj kući i šta se tačno događa, iako je noć pre dolaska policije, deci pripremila večeru.

Ostale komšije rekle su kako nisu primetili ništa neobično “jer su se deca često igrala napolju i do ponoći” pa su mislili kako je majka dece na poslu. (Espreso.co.rs/Večernji.hr)