Prešla 6.000 kilometara da upozna srodnu dušu, pa je ponižena: U povratku joj se dogodio OBRT života

Svijet

Prešla 6.000 kilometara da upozna srodnu dušu, pa je ponižena: U povratku joj se dogodio OBRT života

Za manje od 24 časa život se dva puta poigrao s njom

Njujorčanka Sofi Preston (34) slobodno može da kaže za sebe da je privatno bila deo romantičnog holivudskog blokbastera, sudeći prema tome šta joj se dogodilo u poslednjih godinu i po dana.

Sofi je ovih dana rodila prelepog i zdravog dečaka po imenu Ben koga je dobila iz braka sa čovekom koji ni po čemu u januaru 2020. godine nije izgledao kao “gospodin idealni”.

Ova Amerikanka na Tinderu je upoznala muškarca iz Amsterdama koji se, kako je pisao odmah zaljubio u nju. Prešli su na privatne prepiske i posle nekih mesec-dva, već su ugovarali viđanje.

Iste stvari su ih zanimale, sviđali su se jedno drugom i želeli su da se po svaku cenu upoznaju. Sofi je pre Holanđanina Džesa bila jako razočarana u muškarce i ovo je doživela kao slamku spasa da u četvrtoj deceniji života ipak može da naleti na svog “princa”.

Zbog Džesa je kupila kartu u jednom pravcu i prevalila je oko 6.000 kilometara da bi doživela veliko poniženje.

Isti taj Džes sačekao ju je na dogovorenom mestu u centru i već posle pola sata videla je da je on potpuno razočaran. Bio je rasejan, stalno je gledao u telefon, delovao je potpuno nezainteresovano. Na kraju ga je Sofi pitala da li su se oni ipak pogrešno procenili.

“Bio je veoma grub. Rekao mi je da sam daleko gojaznija od slika koje sam mu slala, da nisam tako spontana i slatka u prirodi kao tokom prepiska. Bila sam u šoku. Otkačio me je i otišao dalje. Sedela sam sama u kafiću još sat vremena. Na kraju sam uzela kofer iz hotelske sobe i kupila kartu da se iste večeri vratim u Njujork. Moja bajka je završena i pre nego što je počela”, napisala je Sofi na Fejsbuku.

Međutim, u povratku joj se desila sušta suprotnost u priči.

“Sela sam pored nekog proćelavog muškarca od oko 40 godina koji je bio nervozan što su uska sedišta i što ne može da zaspi. Bio je vrlo komičan ali i iritantan u isto vreme. Na kraju smo se svađali tokom puta oko svega živog. Meni je naleteo kao vreća za udaranje posle Džesa. Ipak, pred sletanje smo shvatili da tu nešto postoji među nama. Pošto smo oboje pratili filmove, pitao me je da li bi htela da pogledamo jedan kad se vratimo kući. Prvo sam mislila da ga odbijem, na kraju sam sebi rekla – šta više imaš da izgubiš? I pristala sam. I posle desetak dana ušli smo u vezu. Čovek koji na prvi pogled nije imao ništa što volim kod jednog muškarca osvojio me je za ceo život. U aprilu smo se već venčali, a sada smo dobili sina”, napisala je Sofi. (objektiv.rs)