4 dana posle smrti supruge dobio SMS od nje: Prvo mu je pozlilo, a onda ga je zaprepastio sadržaj poruke / Natal

Svijet

4 dana posle smrti supruge dobio SMS od nje: Prvo mu je pozlilo, a onda ga je zaprepastio sadržaj poruke / Natal

Morao je da pozove sina da ga vrati u život

Neverovatna situacija dogodila se Pablu Renistasu (42) iz Natala u Brazilu koji je pre tri nedelje izgubio suprugu.

Karmela Renistas (41) preminula je od posledica novog soja koronavirusa. Za samo šest dana ona je od početnih slabašnih simptoma došla do respiratora bez ikakve šanse da se izvuče, piše Meionorte.

Pablu je za smrt supruge javio doktor iz crvene zone koji joj je obećao da će učiniti sve da je spase, a ako se to ne dogodi, njen muž biće odmah obavešten o svemu.

Kada je došao da preuzme njene stvari, Pablo se pozdravio sa jednom od medicinskih sestara koja nije krila suze govoreći mu da mu je supruga bila jako hrabra i nasmejana do poslednjeg trenutka.

Četiri dana posle smrti Karmele, Pablo je u kući čuo poruku na telefonu. Pisala mu je Karmela!

Pablo se naježio i dobro pogledao još jednom o čemu se radi. Zaista je bio njen telefon. Ništa mu nije bilo jasno. Potom je otvorio poruku posle koje se tresao od muke. U njoj je pisalo sledeće:

“Dragi, ne brini u dobrim sam rukama. Mislim da ću se izvući, jaka sam. Ako odem, sahrani me gde smo se davno dogovorili i kreni dalje. Ne smeš da budeš sam. Znala sam oduvek da sam ulovila ženskaroša, tako da slobodno idi što pre i upoznaj neku lepoticu. To ti želim od srca. Ljubi te Karmela”.

Pablo je još nekoliko puta pročitao poruku pre nego što je pozvao 17-godišnjeg sina da mu makar on objasni o čemu se radi.

Tada mu je momak otvorio oči – u Natalu su danima dva glavna mobilna operatera imala probleme sa vezom, pa su mnogima poruke stizale po nekoliko dana kasnije, a neki ih nisu ni dobili.

“Žena mi je zaista poslala poruku kada je došla u bolnicu i posle toga više nije uzimala telefon u ruku. Vidi se po poslednjem datumu kada je bila na mreži, proverio sam na njenom telefonu. Sada mi je posle ovog što je napisala još teže, ne znam šta ću od bola. Otišla je predivna osoba i ljubav mog života”, rekao je za lokalne medije Pablo Renistas.

Njegova priča šokirala je sve u državi Rio Grande do Norte, a priču su preneli i neki od vodećih portala u Brazilu. (objektiv.rs)