POPOVIĆ JE DANAS REKAO DA BI MU BILO DRAŽE DA JE OSTALA JELENA: Pogledajte njegovu reakciju kad je Ceca ušla u studio(VIDEO)

Showbizz

POPOVIĆ JE DANAS REKAO DA BI MU BILO DRAŽE DA JE OSTALA JELENA: Pogledajte njegovu reakciju kad je Ceca ušla u studio(VIDEO)

Uodličnom raspoloženju Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje prve epizode “Zvezda Granda” u kojoj će od ove sezone biti stalni član žirija.

Iako se nagađalo da pojedine kolege iz žirija nisu u dobrim odnosima sa pjevačicom, današnja dobrodošlica čuvene šestorke dokazala je suprotno, što je uopšte nije iznenadilo.

– To su moje dugogodišnje kolege sa estrade, tako da ništa nije novo ni za njih ni za mene. Mi se srećemo često, tako da nije bilo iznenađenja ni sa jedne strane. Ja nisam došla ovde da se tučem i svađam, već da bacimo akcenat na takmičare. Štto se tiče žiriranja, biću objektivna – rekla je Ceca pred okupljenim novinarima.

Na pitanje da li će sada biti zaštita svojoj kumi Viki Miljković koja joj se najviše i obradovala na prvom snimanju, Ceca je s osmijehom odgovorila:

– Zaštita? Ona odlično zna da se brani, tako da njoj nije ni bila potrebna zaštita ni do sad.

Kako je i sama karijeru započela na raznim takimičenjima pevača amatera, vrlo dobro zna šta je trema, tako da će imati razumevanja za takmičare.

Osim pitanja o dobrodošlici, zanimalo nas je kako je zapravo došlo do saradnje sa Grand produkcijom i da li je Saša Popović bio taj koji joj je prvi uputio poziv.

– Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, sarađivali smo mnogo puta. Godine 2015. sam imala poziv od Saše Popovića, ali ja sam već pružila ruku takođe prijateljskoj kući “Pink” i tu nije bilo mesta za pregovore. I eto me sad, idemo u nove pobede – objasnila je nova članica žirija, pa nastavila:

– Saša me je pozvao, dogovorili smo se za kratko vrijeme. Mislim da je ovo (prim. aut. žiriranje) jako lijep i kreativan posao usko vezan za moj i mislim se da ću uživati. Ja sam neko ko se lako uklopi i brzo uči – zaključila je ona.

Pogledajte kako su je danas dočekali članovi žirija:

Podsjećamo, Popović je danas izjavio da bi mu bilo draže da je Jelena ostala.

– Nisam ja doveo Cecu, već vlasnici. Drago mi je da je došla, ali bi mi bilo draže da je ostala Jelena. Ostali smo u sjajnim odnosima, čujemo se redovno – rekao je Popović medijima danas. (haber.ba)