Marina pozvala muža da dođe na stadion, ali ne da gleda utakmicu: Priredila mu je ŠOK iznenađenje (VIDEO)

Zanimljivosti

Marina pozvala muža da dođe na stadion, ali ne da gleda utakmicu: Priredila mu je ŠOK iznenađenje (VIDEO)

Zbunjeni čovek priznao je da ovo nije očekivao

Milion puta smo do sada videli neobična i originalna venčanja i prosidbe na raznim mestima, gde su uglavnom budući muževi bili zaduženi za iznenađenja i ulepšavanje dana lepoj polovini koje bi te trenutke pamtile čitavog života.

Ovog puta, uloge su malo izmenjene, a glavni akter bila je Ukrajinka Marina Cuter koja je “namamila” budućeg muža Mihaila na Olimpijsku stadion u Kijevu, kako bi se venčali.

Mlada i njeni pomoćnici sve su organizovali, na terenu ih je sačekao sveštenik, a Mihail, inače poreklom Nemac, dovezen je na stadion sa povezom preko očiju.

Kada mu je povez skinut, nije mogao da veruje šta ga je snašlo. Ugledao je sveštenika i oltar, a ceremonija venčanja odmah je počela.

– Muž je i dalje u šoku. To je trebalo da bude samo običan sastanak. Nije očekivao da ću mu ovo prirediti – navela je mlada nakon ceremonije, prenosi ukrajinski TSN.

Mihael je strastveni ljubitelj fudbala, pa je Marina zbog toga želela da se venčaju na stadionu. Kada ga je pozvala, nije mu rekla šta namerava, već samo da dođe na najveći stadion na zemlji.

Tamo nije bilo nikakve utakmice, već je izgovorio “sudbonosno da”.

– Bilo je to vrlo neočekivano. Nisam znao da je moguće venčati se na stadionu. Jako mi je drago što smo se venčali pred Bogom, čak i uprkos okolnostima. Verujem da je venčanje jednom zauvek – naveo je Mihael.

Prema rečima sveštenika, glavni deo svete tajne održaće se naknadno u crkvi. (objektiv.rs)