Sanja napustila muža i petoro dece zbog KUMA: Iznenada se razbolela, a onda je od bivšeg doživela ovo

Svijet

Sanja napustila muža i petoro dece zbog KUMA: Iznenada se razbolela, a onda je od bivšeg doživela ovo

Nije znala šta da očekuje od njega

Indijska umetnica Sanja Bahravi (36) iz Noide u državi Utar Pradeš doživela je najkomplikovanijih sedam meseci u životu kada je rešila da ostavi supruga Rezu (45) i petoro dece zbog venčanog kuma.

Zbog te odluke sada proklinje život dok leži u bolnici

Sanja i Adar Abinav (43), najbolji Rezin prijatelj godinama su bili jedno drugom tiha patnja sve dok se njihov kum nije odlučio na riskantan korak. Otvorivši dušu Sanji, znao je da će potpuno da poremeti odnose, ali isplatilo mu se.

Sa Sanjom je bio tri meseca u tajnoj vezi, pre nego što je rekla suprugu i deci da ide. Iako je naišla na stravične osude i pretnje od njegove familije, Sanja je bila uporna da istera svoju želju i odselila se sa Adarom u susedni grad.

Međutim, u jeku poslednjeg talasa epidemije, njih dvoje su se posle tri meseca zajedničkog života zarazili. Dok je Adar prošao sa ne toliko teškim tegobama, Sanja je došla do kiseonika, potom i borbe za život.

Reza i deca saznali su šta je s majkom. U odnosu na decu koja su plakala i molila se za majku, Reza je učinio ono što je Sanja od njega i očekivala. Prilikom jedinog video-poziva dok je ležala, skinuta sa respiratora, Reza ju je “oduvao”.

– Rekao mi je da sam to i zaslužila i krivo mu je što sam preživela. Nadao se da će i Adar da premine. Ipak, i dalje tvrdim da srce ne bira. Život se živi zbog ljubavi – napisala je Sanja Bahravi na Instagramu pre nego što je obrisala profil, prenosi Indian Express.

Pomenuti portal dodaje i da će Sanjin, uskoro bivši muž (nisu se još razveli) dobiti sasvim sigurno starateljstvo nad decom, kao i da će ova priznata umetnica iz Utar Pradeša imati puno problema da zbog njega sačuva dobar odnos sa sinom i ćerkama. (objektiv.rs)