Uhvatio sam devojku u krevetu s ljubavnikom, on je počeo da beži, a onda je stao i uradio 1 jezivu stvar

Ispovijesti

Uhvatio sam devojku u krevetu s ljubavnikom, on je počeo da beži, a onda je stao i uradio 1 jezivu stvar

Ovakav rasplet događaja nije mogao da očekuje ni u najluđim snovima

Jedan Britanac je doživeo najveći šok u svom životu kada je došao kući i devojku zatekao u krevetu sa drugim muškarcem.

– Ja imam 23, a moja devojka 24 godine. U vezi smo godinu dana, i nju neverovatno zabavlja da flertuje s drugim muškarcima, a mene to izluđuje. Tek kada sam joj zapretio da ću raskinuti s njom, ona mi je obećala da to više neće raditi – priča on i nastavlja:

– Ali, apsolutno ništa nije moglo da me pripremi na ono što sam video kada sam se ranije vratio kući s posla. Ušao sam u spavaću sobu i zanemeo od šoka: moja devojka je bila usred akcije s nepoznatim muškarcem.

– Počeo sam da urlam na njih dvoje, a ljubavnik je počeo da beži od mene, ja sam ga jurio niz stepenice, a kada je ušao u kuhinju, on je verovatno mislio da ću početi da ga udaram, pa je zgrabio nož iz fioke i okrenuo se prema meni i isekao me po ruci!

– Malo je reći da ovo nisam očekivao. Na kraju sam završio u bolnici sa devet kopči. Da sve bude još bizarnije, moja devojka je tvrdila da njih dvoje ništa nisu radili, iako sam ih zatekao g*le u krevetu – objašnjava mladić.

– Od tada smo razdvojeni i ona mi stalno šalje poruke i moli me da se pomirimo. Nisam siguran šta da radim i da li je uopšte još volim – zaključio je Englez.

Odgovor terapeuta: Ovo nije prvi put da vas je ona izneverila. Sada je otišla korak dalje i flertovanje je zamenila preljubom.

To samo pokazuje da ona ne može da se posveti jednom muškarcu i ozbiljnoj vezi.

Zaslužujete bolje, ona je loša vest. (espreso.co.rs)