Ana je PRODATA odmah nakon rođenja: Zbog SRAMOTE je doživela pakao, a 48 godina kasnije dobila epilog

Svijet

Ana je PRODATA odmah nakon rođenja: Zbog SRAMOTE je doživela pakao, a 48 godina kasnije dobila epilog

Ana je godinama sumnjala da je usvojena

Ana Paula Tolosa Safiguroa (48) iz Argentine konačno je upoznala svoju biološku majku, od koje je razdvojena još na porođaju.

Kako je njena majka imala 13 godina kada ju je rodila, porodica je želela da izbegne “sramotu” pa je Ana prodata jednoj lokalnoj porodici.

Ana je godinama sumnjala da je usvojena, pošto ne liči na članove porodice u kojoj je odrasla. Međutim, pravu istinu je saznala tek kad je napunila 24. Njoj je trebalo još 24 godine da konačno pronađe svoju biološku majku – na njeno iznenađenje, njena majka, Devora, živela je svega nekoliko kilometara dalje od nje.

Devora Safigueroa je Anu rodila izuzetno mlada, a kako je u to vreme Argentina bila ekstremno konzervativna, njena porodica je bila prestrašena mogućnošću da bude obeležena zbog vanbračnog deteta svoje kćerke. Zato su oduzeli Anu od nje bukvalno nekoliko trtenutaka pošto se ona rodila.

Devoru su slagali da je rodila dečaka i da su ga dali porodici u gradu Magdalena, ne bi li je sprečili da pronađe svoju kćerku.

Kćerka i majka su se našle slučajno kada je jedan majčin rođak video Anin post na Fejsbuku gde ona moli informacije o njenoj biološkoj majci. Ana je njemu izgledala jako slično njenim polusestrama, koje je njena majka rodila u međuvremenu.

Zbog restrikcija zbog pandemije, nisu mogle da se nađu uživo iako su živela na tri sata vožnje jedna od druge, ali su pričale preko Skajpa.

Kada je bilo moguće urađen je DNK test koji je otklonio sve sumnje, i kćerka i majka pokušavaju da nekako nadoknade propušteno vreme.

Ana je uspela da pronađe i svog biološkog oca, koji je plakao od sreće. (objektiv.rs)