Skandal u školi: Profesorka navlačila đaka (14) da joj dolazi u kabinet, pa mu naređivala da radi OVO

Svijet

Skandal u školi: Profesorka navlačila đaka (14) da joj dolazi u kabinet, pa mu naređivala da radi OVO

Dečak nije znao šta ga je snašlo

Detektivi policijske stanice u kalifornijskom gradu Freznu uhapsili su 39-godišnju profesorku Kristal Džekson (na slici) zbog se*sualnog maltretiranja i zlostavljanja maloletnika tokom 2020. godine.

Džeksonovu su optužili roditelji 14-godišnjeg neimenovanog dečaka da ga je tri puta silo*ala, kao i da mu je nekoliko puta uz ucenu pružala oralni se*s, prenosi portal KSEE.

– Gospođica Džekson nalazi se u pritvoru. Verujemo da je žrtva zlostavljanja sada na sigurnom, ali ne znamo da li je u njenoj prošlosti bilo još dece koja su prošla kroz istu traumu. Džeksonova će biti optužena za silo*anje, nedozvoljene se*sualne radnje sa maloletnim licem – rekao je Brendon Rasel, šerif okruga Frezno u Kaliforniji.

Kristal Džekson mesecima je zlostavljala 14-godišnjeg učenika sve dok je nije prijavio roditeljima, a oni školi. Prvo ga je dovodila u svoj kabinet gde bi mu naredila, uz pretnju lošom ocenom, da se skine i tada mu je pružala oralni se*s.

Posle nekoliko takvih scena, učenik je naglasio da su tri puta i spavali u njenom kabinetu.

Kristal Džekson radila je pre škole u Mauntain Vjuu u nekoliko drugih škola, ali nikada se niko nije žalio na nju, niti su je kroz karijeru pratili incidenti.

– Najgore od svega u ovom slučaju je što je naša žrtva zlostavljana. Ono što je dobro je što se sada nalazi u poziciji da ima ljude kojima može da veruje – dodao je policajac Rasel.

Kristal Džekson do početka suđenja može na slobodu ali samo uz kauciju od 215.000 dolara. Za sada se brani ćutanjem. (objektiv.rs)