Dete joj se zamalo UDAVILO zbog stvari koju svi imamo u kupatilu: Majka izdala važno UPOZORENJE

Svijet

Dete joj se zamalo UDAVILO zbog stvari koju svi imamo u kupatilu: Majka izdala važno UPOZORENJE

Sve bi bilo sprečeno da je pre odlaska na spavanje uradila samo jednu stvar,a to nije zaključavanje kupatila

Ono što je jedna majka doživela usred noći nikada neće zaboraviti – njen sin koji je tada imao dve godine je zamalo tragično nastradao. Njeno pismo vezano za bezbednost dece obišlo je internet, a na Fejsbuku je imala stotine deljenja. Ovo upozorenje može mnogim majkama da pomogne da izbegnu veliku tragediju.

Žena, koja se potpisala samo kao Ili, napisala je kako je njen nestašni sin koji je tada imao dve godine uradio u kupatilu nešto što je moglo da ga košta života. Zamalo se udavio, a sve bi bilo sprečeno da je pre odlaska na spavanje uradila samo jednu stvar. I ne, nije reč o zaključavanju kupatila!

– U četiri sata ujutru, moj četvorogodišnji sin je plačući ušao u našu sobu i probudio nas. Rekao je da mu je mlađi brat u kadi i da mu treba pomoć. Poleteli smo ka kupatilu – započela je ona.

– Našli smo dvogodišnjeg sina u kadi prepunoj vode, potpuno obučenog sa pelenom, a voda je curila svuda. Klečao je i glavica mu je padala, bio je na ivici da zaspi – napisala je ona.

– Najstrašnije od svega mi je bilo to što je mogao da zaspi. Udavio bi se. U kadu je ušao tako što je privukao stoličicu, nikada to ranije nije uradio. Odveli smo ga u Hitnu pomoć, i srećom dobro je, ali ovo je bilo tako blizu. Ne bismo ga spasli na vreme da se starije dete nije probudilo – napisala je ona.

– Hoću da vam kažem, za strašnu tragediju su potrebne sekunde nepažnje. Mi vodimo računa o bezbednosti naše dece. Ali zaista mi nikad nije palo na pamet da, pred spavanje, negde sklonim ili zaključam zapušač za odvod kade. Od sada ću to uvek raditi – napisala je ona. (objektiv.rs)