Marija istjerala Miljanu iz kuće: Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo da vratimo tvoje dugove!

Showbizz

Marija istjerala Miljanu iz kuće: Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo da vratimo tvoje dugove!

Miljana Kulić, sada već bivša zadrugarka, diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija i zbog toga će morati da plati 100.000 eura produkciji.

Njena majka Marija poslije kćerkinog izbacivanja rekla je da se Miljana ne osjeća najbolje.

– Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htjela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htjela da ispoštuje poziv, ne osjeća se dobro – kratko je prokomentarisala Marija.

Međutim, u međuvremenu se u Nišu dogodio incident koji je prijetio da eskalira. Marija je nervozno zaprijetila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

– Marija se hvata za glavu i kuka po čitav dan. Ne može da vjeruje šta joj je kćerka napravila, doslovno pakao od života. Pinku su dužni 100.000 eura, a pored toga Miljana ima i velike kockarske dugove – priča izvor.

– Ako se ovako nastavi, Marija će morati da proda kuću u Nišu. Cijela ulica se orila kada je Marija vikala na Miljanu i govorila joj: “Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo kako bismo vratili tvoje dugove. Odakle više novac da izvlačimo?”. Siniša je sve vrijeme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspijevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati – zaključuje izvor blizak Kulićima.

Dok je čekala kako će se iz Šimanovaca prevesti do grada, a potom i do Niša, Miljana je uživala sa pumpadžijama na obližnjoj benzinskoj pumpi. Budući da nije ponijela garderobu, a izašla je u majici kratkih rukava, zaposleni na pumpi su je i obukli. Ogrnuli su je u njihovu radnu uniformu.

Podsjetimo, Veliki šef je poslao pismo u kom je diskvalifikovao Miljanu Kulić.

– Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića. Inače, Miljana Kulić je preksinoć htjela da pobjegne iz “Zadruge” po svaku cijenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.(ekskluziva.ba)